Sport

Naomi Osaka, gest nemaivăzut la Australian Open! Ce a făcut în pauza meciului

Japoneza Naomi Osaka a oferit un moment inedit în pauza meciului cu Caroline Garcia, de la Australian Open.
15.01.2024 | 17:05
Naomi Osaka gest nemaivazut la Australian Open Ce a facut in pauza meciului
Naomi Osaka a citit într-o pauză a meciului contra Carolinei Garcia. sursă: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naomi Osaka a revenit pe teren și a jucat la Australian Open după ce a născut și a avut o perioadă de pauză. Jucătoarea japoneză a fost invinsă în turul 1 de franțuzoaica Caroline Garcia, scor 4-6, 6-7.

Naomi Osaka a citit în pauza meciului cu Caroline Garcia de la Australian Open!

Japoneza, de două ori câștigătoare la Australian Open, în 2019 și 2021, a oferit un moment inedit. Încercând să se relaxeze, într-o pauză a meciului contra Carolinei Garcia, a scos o carte și a citit.

ADVERTISEMENT

”Nu e niciodată un moment nepotrivit pentru a citi”, au scris cu umor cei de la Australian Open pe contul oficial de X (fostul Twitter). Metoda nu a ajutat-o prea mult pe Osaka, care a pierdut confruntarea și a fost eliminată.

Marketa Vondrousova, campioana de la Wimbledon, a oferit surpriza la Australian Open. Jucătoarea din Cehia a fost eliminată încă din primul tur de către Dayana Yastremska, locul 93 mondial.

ADVERTISEMENT

Naomi Osaka încearcă să revină în topul mondial

Osaka, 26 de ani, ocupă locul 831 mondial, din cauza faptului că a ieșit din circuit o perioadă. Este considerată una dintre cele mai controversate jucătoare de tenis.

Până acum, a cucerit 4 titluri de Grand Slam: două la US Open (2018, 2020), și două la Australian Open (2019, 2021). La 26 de ani ar putea să aibă o revenire spectaculoasă, chiar dacă a părăsit deja turneul australian din acest an.

ADVERTISEMENT

În 2021, Osaka a fost protagonista unor momente delicate la Roland Garros. A refuzat să participe la conferințele de presă, iar ulterior a anunțat că se retrage din turneu din cauza depresiei.

Emma Răducanu a revenit după accidentare

Jucătoarea de origine română a revenit după cea mai grea accidentare din carieră. Emma Răducanu a povestit cum a decurs refacerea și cât de dificil a fost să depășească această perioadă.

ADVERTISEMENT

”Am standarde atât de înalte în privința mea. Ai nevoie de cantități mari de dedicare. Dacă ai asta, vei merge cu adevărat peste și dincolo de orice.

După o pauză atât de lungă, te întorci cu mult mai mult entuziasm și foame. Cred că întoarcerea la Wimbledon va fi cu adevărat specială pentru mine. Îmi plac mulțimile uriașe și stadioanele mari”, a spus Răducanu.

  • Aproape 21.200.000 de dolari a câștigat Osaka de-a lungul carierei
  • 28 ianuarie 2019 a fost momentul în care a urcat pe locul 1 mondial
ADVERTISEMENT