Life

Nasrin Ameri, susținută de nașa Valentina Pelinel: „Mă bucur că o am alături”! Câte kilograme a luat în sarcină

Nasrin Ameri urmează să devină mamă pentru prima dată. Chiar și însărcinată, vedeta nu se lasă nicidecum de sport! Face exerciții fizice și susține că se simte extraordinar.
06.04.2023 | 12:30
Nasrin Ameri sustinuta de nasa Valentina Pelinel Ma bucur ca o am alaturi Cate kilograme a luat in sarcina
Nasrin Ameri este susținută mereu de nașa Valentina Pelinel / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nasrin Ameri le-a făcut tuturor fanilor și urmăritorilor săi din social media, anul acesta, cea mai mare surpriză. Vedeta a anunțat că este însărcinată pentru prima dată și, în urmă cu ceva timp, a dezvăluit și sexul bebelușului. Nasrin urmează să fie mămică de băiat și este tare fericită! O știm cu toții ca fiind o persoană activă, iubitoare de sport, așa că am supus-o celui mai incomod test al întrebărilor pentru gravide! Stați cu FANATIK să vedeți ce a ieșit!

Nasrin Ameri nu exclude posibilitatea să mai facă un copil

Deși încă nu a simțit pe pielea ei ce înseamnă să fie mamă, Nasrin nu se dă în lături de la nimic. Prezentatoarea podcastului „Ameritat” ne-a dezvăluit că este suficient de curajoasă încât să-și mai dorească o sarcină.

ADVERTISEMENT

Printre multe altele, am vrut să aflăm cum se simte, ce pofte are, dar și cât de activă este din punct de vedere fizic. În exclusivitate pentru FANATIK, frumoasa brunetă a povestit și cât de bucuroasă este să o aibă alături pe nașa și totodată buna ei prietenă, Valentina Pelinel.

Nasrin, cum este pentru tine perioada sarcinii? Ai avut grețuri, probleme?

– Nu am avut absolut deloc grețuri și nici alte simptome specifice unei sarcini. Din contră, sarcina mi-a permis să fiu foarte activă. Fac sport, filmez la podcast, ies în oraș, fac plimbări. Ador perioada asta.

ADVERTISEMENT
Nasrin Ameri
Nasrin Ameri, însărcinată cu primul copil / Sursă foto: Instagram

Nasrin Ameri și-a dorit enorm să fie mamă de băiat!

Cum ai reacționat atunci când ai văzut că o să ai un băiețel? Ți-ai fi dorit să fie altfel, te-ai fi văzut mamă de fetiță?

– Indiferent ce ar fi fost bebe, eram super fericită. Recunosc, mai în glumă, mai în serios, în discuțiile mele cu prietenele spuneam mereu că eu mă văd mai mult mamă de băiat. Am urlat de fericire, îmi imaginam numai fum albastru în jurul meu dinainte să deschid ochii la Gender Reveal!

ADVERTISEMENT

Știu că e devreme să întreb, însă te vezi în postura de mamă de doi? Sau te oprești la un bebe?

– Nu spun nu! Ador rozul, deci… e binevenită și o EA!

Ai pofte? Și dacă da, ce anume îți place cel mai mult să mănânci?

– Sunt o gurmandă de când mă știu. Nu știu dacă e o scuză în perioada asta sau nu, dar am simțit nevoia să mănânc mai multe dulciuri. Cu limită, însă!

ADVERTISEMENT

Nasrin Ameri a luat 10 kilograme, până acum, în sarcină

Nasrin, ai văzut că pe TikTok circulă tot felul de clipuri haioase cu combinații ciudate de alimente pe care le mănâncă gravidele. Usturoi cu miere, ketchup cu înghețată… tu ai încercat ceva bizar în perioada asta?

– În genul ăsta de pofte chiar nu cred! Refuz să cred că mi-ar putea genera plăcere astfel de combinații. În cazul unora, chiar aș spune că sunt mofturi!

Am văzut că ești foarte activă din punct de vedere fizic și arăți și foarte bine! Câte kilograme ai luat până acum și cât de greu îți este să faci sport, însărcinată fiind?

– Am luat aproximativ 10 kilograme în plus. Doctorul mi-a spus că e în regulă, deci sunt relaxată din acest punct de vedere. Fac sport de 3 ori pe săptămână, mă relaxează cum nu aș fi putut să cred. Bineînțeles, fac exerciții recomandate în sarcină, dar important este că fac mișcare și ajută foarte mult și pentru recuperarea de după naștere.

Nasrin Ameri
Nasrin Ameri, o graviduță sexy / Sursă foto: Instagram

Mereu susținută de nașa Valentina Pelinel: „Suntem foarte apropiate”

Te-ai gândit la un nume pentru bebe?

– Deocamdată, nu! Nici măcar o listă nu mi-am făcut. Aștept să-l visez!

Cât de apropiată ți-a fost nașa Valentina Pelinel în perioada asta? Că ea are mai multă experiență cu copiii. Ti-a dat sfaturi? Te-a învățat câte ceva?

– Noi două suntem foarte apropiate și mă bucur din suflet să știu că o am alături. Dacă va fi cazul, cu siguranță îi voi cere sfaturi. Dar, cel mai mult îmi doresc să mă iau și după instinctul meu și sunt sigură că învăț din mers.

Oamenilor le este foarte dor să te vadă pe micul ecran. Chiar și însărcinată, tu ai continuat să-ți moderezi podcastul, Ameritat. La TV te mai vezi? Te-ar bucura vreun proiect anume?

– Pun atâta suflet în acest podcast și mi-a adus atâta bucurie, că nu am avut când să simt lipsa televiziunii. Dar da, mă văd în continuare lucrând în TV. Aștept acel proiect potrivit.

Minivacanță în familie și la munte

Ce vei face de Paște, Nasrin? Unde o să mergi?

– Paștele îl vom petrece ca în fiecare an în familie. Profităm și de acele câteva zile libere pentru o plecare la munte.

Când este termenul nașterii?

– Termenul nașterii este la începutul verii. Mă bucur că nu mă prinde canicula infernală însărcinată și mă bucură și mai mult că pot face botezul pe timpul verii.

ADVERTISEMENT