Life

Natalia Duminică, atacată de ambele echipe de la Survivor România: „Taci, ești varză”

Natalia Duminică a fost aspru criticată la Survivor România, atât de Faimoși cât și de către Războinici, după decizia de a-l trimite pe CRBL în exil. Elena Chiriac a fost cea mai dură cu ea.
21.02.2022 | 20:20
Natalia Duminica atacata de ambele echipe de la Survivor Romania Taci esti varza
Natalia Duminică, aspru criticată de Elena Chiriac de la Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Decizia Nataliei Duminică de a-l trimite pe CRBL în exil a fost privită cu ochi nu tocmai buni de Războinici, dar și de către Elena Chiriac de la Faimoși.

Dansatoarea a șocat pe toată lumea când a pronunțat numele cântărețului, pe care l-a trimis pe insula exilului.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se aștepta ca Otilia sau Rengle, cei care aduc cele mai puține puncte pentru echipă, să fie alegerea concurentei intrate de curând în reality-show.

Elena Chiriac contestă decizia Nataliei Duminică de a-l trimite pe CRBL în exil

Despre decizia acesteia au comentat și Războinicii. Ionuț Popa a spus că el s-ar fi așteptat ca Rengle să fi fost trimis în exil, deoarece este foarte slab pe trasee și trage echipa în jos.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Elena Chiriac a spus că i-a venit să îi zică niște lucruri Nataliei în consiliu, dar s-a abținut cât a putut de mult.

„Atenție, că avem jocuri de jucat. Vedeți ce echipă rămâne. Mai subtil de atent, ce să îi spun Nataliei, să fie atentă?”, a fost reacția lui CRBL.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut să iau cuvântul. I-aș fi zis: taci, că ești varză. Nu ești în stare să spui nimic. Această vrăjeală că nu a putut-o nominaliza pe Otilia eu nu o halesc”, este declarația dură făcută de Elena Chiriac la adresa Nataliei.

Duminică a comentat tensiunea care s-a creat între ea și luptătoarea de taekwondo. A spus că Elena Chiriac își schimbă des opiniile și că nu prea ia în seamă declarațiile ei categorice, care în secunda doi sunt complet diferite.

ADVERTISEMENT

Războinicii de la Survivor România cred că Natalia e manipulată de Rengle și Laura

„Elena spune mereu ceva definitiv, dar după aia își schimbă părerea”, a spus Natalia.

Rengle s-a bucurat cel mai tare de trimiterea lui CRBL în exil. Coregraful a mărturisit că merita această palmă din partea echipei și că ar putea să îl ajute foarte mult timpul petrecut în exil, unde s-ar putea să îi placă, având în vedere că nu se înțelege cu echipa.

Situația a fost analizată și de Războinicii, unde Ștefania l-a trimis pe Relu Pănescu.

„Natalia e influențată de Rengle și Laura. Ai trimis în exil unul dintre oamenii voștri, mai ales înaintea jocului de imunitate”, este observația făcută de Ionuț Popa. Și Elena Matei a considerat că Rengle merita să fie în exil.

 

ADVERTISEMENT