Life

Natalia Mateuț, după sărutul cu Cazacu, despre bărbați: „Duce la ceva toxic”

Natalia Mateuț a dezvăluit ce vrea de la un bărbat după ce a fost sărutată, pe nepusă masă, în direct, de Cătălin Cazacu.
05.10.2023 | 15:30
Natalia Mateut dupa sarutul cu Cazacu despre barbati Duce la ceva toxic
Natalia Mateuț a spus cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Natalia Mateuț a vorbit despre fostele sale relații, dezvăluind, în exclusivitate pentru FANATIK, că a avut o viață destul de tumultuoasă și nu au lipsit și situațiile năbădăioase din poveștile sale de iubire!

Natalia Mateuț a trăit povești de iubire cu năbădăi

Prezentatoarea tv și, mai nou, actrița de film a recunoscut că nu toate relațiile pe care le-a avut au fost numai cu lapte și miere, dimpotrivă! A trăit și ea niște aventuri, mai ales la început când a început să iasă cu băieți, demne de povestit nepoților!

ADVERTISEMENT

Momentan, Natalia Mateuț este singură, în ciuda faptului că unii cârcotași au cuplat-o repede cu Cătălin Cazacu, după sărutul intempestiv pe care i l-a dat motociclistul în late-night-show-ul lui Capatos de la Antena Stars.

Mateuț știe foarte clar cum trebuie să arate bărbatul căruia să îi spună mult-așteptatul „Da”. Nu are un tipar fizic, ba chiar se laudă că a avut experiențe amoroase cu bărbați extrem de diferiți.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să aibă, însă, omul cu care să lege o relație serioasă este simțul umorului. De asemenea, își mai dorește ca în relații să aibă libertatea de a fi ea. Nu vrea să fie îngrădită de partener sub nicio formă, pentru nimic în lume!

„Poate duce la ceva toxic”

„Cred că de multe ori am trecut cu toții printr-o dragoste cu năbădăi, și eu de altfel, acea dragoste care de multe ori te duce la exasperare. Cred că e frumos și plăcut, cu amintirile de genul ăsta, dar nu e neapărat cea mai potrivită relație, poate duce la ceva toxic.

ADVERTISEMENT

Pentru că tot timpul trebuie să ai grijă ce faci, ce spui, iubirile adevărate nu se trăiesc pe muchie de cuțit, dar cu toții cred că am trecut cel puțin o dată în viață acolo. Asta nu ne face decât să ne maturizeze și, uite, să povestim cu drag, cu amintiri plăcute despre acele momente”, a dezvăluit Natalia Mateuț, în exclusivitate pentru FANATIK.

Apoi, Natalia Mateuț ne-a vorbit despre bărbații care au trecut prin viața ei. Tânăra mărturisește că a avut toate tipurile posibile: mai scunzi, mai înalți, cu barbă sau fără.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri după episodul pupicului dat de Cazacu: „Bărbatul ideal trebuie să mă facă să râd”

„Bărbatul ideal trebuie să mă facă să râd în primul rând, să pot să fiu eu. Să nu își dorească să mă schimbe. Cred că iubirea adevărată e cea care nu încearcă să te schimbe. E cel mai important lucru pe care îl putem dobândi într-o relație. 

N-am niciun tipar. Am avut iubiți atât de diferiți, unul blond, altul brunet, altul scund, altul înalt. Contează să existe feeling și vibe-ul ăla de moment”, ne-a mai zis Natalia Mateuț.

Natalia nu e genul de femeie care să stea la cratiță!

Unul din capitolele importante în orice cuplu este… mâncarea! Se zice, de altfel, că dragostea trece și prin stomac. Cum se prezintă din acest punct de vedere Natalia? Vedeta Antenei Stars ne-a zis că nu e genul de femeie care să stea la cratiță! Și nu va fi niciodată.

Sora ei, în schimb, are o relație foarte bună cu preparatul deliciilor culinare. Chiar și dacă nu e pasionată de gătit, Natalia Mateuț ne asigură că nimeni nu moare de foame cu ea în casă.

„Soră mea gătește mult. Eu cu gătitul nu sunt neapărat prietenă. Dar nu moare omul cu mine de foame în casă, e ok. Fac o salată, încropesc ceva, plus că stau și singură.

Nu e cazul să mă apuce marea bucătăreală, dar nici nu am o mare pasiune pentru asta. Gătitul nu e neapărat ocupația mea principală”, a adăugat Natalia Mateuț, pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT