Sport

Naționala României încă mai are priză la public. Câți fani au urmărit la tv înfrângerea din Bosnia

Meciul dintre Bosnia și România din Liga Națiunilor, transmis de Antena 1, a depășit audiențele de la partida de debut a lui Edi Iordănescu în Liga Națiunilor, cu reprezentativa Muntenegrului.
08.06.2022 | 15:25
Nationala Romaniei inca mai are priza la public Cati fani au urmarit la tv infrangerea din Bosnia
România este la al patrulea meci consecutiv fără victorie. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Naționala României s-a făcut din nou de râs, de data asta cu Bosnia și este pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor. Cu toate acestea, meciurile „tricolorilor” au fost urmărite cu sufletul la gură de milioane de români.

Câți fani au urmărit la televizor meciul dintre Bosnia și România

Antena 1 a fost cea care a transmis meciul dintre Bosnia și România, iar postul a fost lider de audiență pe intervalul orar 22:05-23:58, la nivelul tuturor categoriilor de public.

ADVERTISEMENT

Postul TV i-a ținut pe români în fața televizoarelor și la emisiunea „Hai, România! În fiecare zi!”, difuzată înainte și după partidă. A fost moderată de Dan Pavel, care l-a avut ca invitat pe Adrian Mutu.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost lider detaşat de audienţă, cu 8.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30.5%, urmată de Pro TV, cu 5.5 puncte de rating și 19.7% cota de piață.

ADVERTISEMENT

Peste 1,7 milioane de oameni au urmărit Bosnia – România în minutul de aur

Peste 1,7 milioane de telespectatori au următit partida dintre Bosnia și România, în minutul de aur, 22:49. Și la nivelul întregului public urban, Bosnia-România s-a impus ca lider de audiență cu 8.1 puncte de rating şi 24.6% cota de piată, în timp ce PRO TV a înregistrat 4.5 puncte de rating şi 13.5% cota de piaţă.

La nivel național, Antena 1 a fost cel mai urmărit canal de asemenea, cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și 24.5% cota de piață. Pe locul al doilea s-a situat tot PRO TV cu 4.6 puncte de rating şi 14.4% cota de piaţă.

ADVERTISEMENT

Bosnia – România, audiențe mai mari decât Muntenegru – România

Bosnia – România, transmis de Antena 1, a înregistrat audiențe mult mai bune decât partida dintre Muntenegru și România. Meciul de la Zenica a fost urmărit de 1,7 milioane de telespectatori, în timp ce partida de la Podgorica a înregistrat doar 1,1 milioane de telespectatori.

Potrivit cifrelor Kantar Media, în rândul bărbaţilor din mediul naţional, Prima TV a avut 8.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.7 % la meciul din Muntenegru, în timp ce Antena 1 a înregistrat la meciul cu Bosnia 8.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30.5%.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre România și Islanda transmis de PRO TV rămâne însă cea mai urmărită partidă a „tricolorilor” din ultimul an de zile. Partida disputată pe stadionul „Ghencea” în toamna anului trecut a strâns în fața televizoarele peste două milioane de tespectatori.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,60 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT