Sport

Câți oameni au văzut la TV partida Muntenegru – România 2-0. Prima TV a fost lider de audiență

Postul Prima TV a întregistrat audiențe foarte bune cu meciul Muntenegru - România 2-0, primul pe care ”tricolorii” l-au jucat în noua ediție a Ligii Națiunilor.
06.06.2022 | 10:10
Cati oameni au vazut la TV partida Muntenegru  Romania 20 Prima TV a fost lider de audienta
Postul Prima TV a întregistrat audiențe foarte bune cu meciul Muntenegru - România 2-0, primul pe care ”tricolorii” l-au jucat în noua ediție a Ligii Națiunilor. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Reprezentativa lui Edi Iordănescu au avut o prestație lamentabilă la Podgorica și a început cu stângul noua campanie pe fondul unui joc mediocru.

Audiență excelentă pentru Prima TV cu meciul Muntenegru – România 2-0

Primul meci oficial al selecționerului Edi Iordănescu a fost unul catastrofal, Muntenegru – România 2-0, dar absența îndelungată a naționalei de pe micile ecrane au făcut ca audiențele înregistrate de Prima TV să fie excelente.

ADVERTISEMENT

Postul aflat în portofoliul Clever Media a fost pe primul loc în audienţe, potrivit datelor Kantar, pe intervalul meciului (21:45-23:35), pe targetul bărbaţi 18 +, atât la nivel naţional cât şi urban.

”Potrivit cifrelor Kantar, în rândul bărbaţilor din mediul naţional, Prima TV a avut 8.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.7 %. În acelaşi interval orar, pe targetul 18 +, bărbaţi, mediul urban, postul de televiziune a avut 8.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27.4 %.

ADVERTISEMENT

Meciul ‘tricolorilor’ conduşi de pe bancă de Edi Iordănescu i-a ţinut cu sufletul la gură pe români. În minutul de aur, la finalul primei reprize, peste 1,1 milioane telespectatori din România se uitau la Prima TV”, a transmis postul de televiziune într-un comunicat, conform news.ro.

Edi Iordănescu, criticat după debutul într-un meci oficial

Conform informațiilor oferite de Kantar Media, postul Prima TV a avut sâmbătă o creştere spectaculoasă, +125% pe target şi + 123% în targetul all urban, reuşind inclusiv creşteri de reach 29%, respectiv 19%.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după înfrângerea naţionalei României, fiind dezamăgit de faptul că nu l-a văzut în teren pe Octavian Popescu, despre care consideră că nu trebuie să lipsească din prima reprezentativă.

Ionel Ganea și-a spus oful în FANATIK după o nouă rușine națională a ”tricolorilor”, care au pierdut fără drept de apel în fața unei echipei aflate pe locul 63 în clasamentul FIFA. Fostul mare atacant anunță prăbușirea definitivă a fotbalului românesc și are mai multe reproșuri și pentru Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea, folosit mijlocaș la închidere, a avut un ghinion teribil, iar accidentarea a venit la prima fază a meciului, în minutul 2. FANATIK a aflat că jucătorul le-a spus celor din staff-ul medical că a aterizat în groapa unui aspersor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,56 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT