Sport

Naționala U20 va juca contra Germaniei la Sibiu. FRF a pus în vânzare biletele

Tricolorii Under 20 vor primi vizita naționalei Germaniei. Partida se va disputa la Sibiu, pe stadionul Municipal. Biletele sunt disponibile online.
02.11.2023 | 19:15
Nationala U20 va juca contra Germaniei la Sibiu FRF a pus in vanzare biletele
Romania U20 va juca contra Germaniei. FRF a pus la vanzare biletele
ADVERTISEMENT

FRF a pus la dispoziție biletele pentru partida de foc pe care România U20 o va disputa în compania selecționatei Germaniei. Tricolorii vin după două rezultate aflate la polul opus. Naționala U20 a reușit o victorie spectaculoasă, dar apoi a suferit o înfrângere pe măsură.

România U20 va juca contra Germaniei U20

România U20 a câștigat cu scorul de 2-0 duelul cu Anglia, meci care s-a disputat pe  stadionul Arcul de Triumf. Când lucrurile păreau că merg într-o direcție bună, tricolorii au avut parte de un eșec la scor.

ADVERTISEMENT

Norvegia U20 a învins România U20, pe propriul teren, cu scorul de 5-0. Gregersen a deschis scorul în minutul 19 și tot el a reușit dubla cu doar câteva minute până la fluierul de pauză. În partea a doua a meciului, Siversten, Fiabema și Braude-pen au înscris pentru norvegieni.

România are acum ocazia să se revanșeze în fața suporterilor în cadrul Elite League U20, contra naționalei Germaniei. Meciul se va juca pe 17 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Prețul unui bilet este de 10 lei indiferent de tribună și poate fi achiziționat online pe bilete.frf.ro și pe bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF.

ADVERTISEMENT

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune ale stadionului. De asemenea, fanii naționalei U20 își pot achiziționa bilete chiar de la stadion, în ziua meciului. Casele de la arenă se deschid la ora 10:00.

România U21 va juca cu Albania și Elveția

Pentru duelul cu Germania, selecționerul Costin Curelea a trimis următoarele convocări preliminare: Rareș Canea (FC Bayern München / Germania), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia), Andres Sfaiț (US Salernitana / Italia), Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Darian Hrom (Piacenza / Italia), Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria)

ADVERTISEMENT

Naționala U21 se pregătește la rândul ei de două meciuri importante. Tricolorii conduși de Pancu se pregătesc pentru meciurile cu Albania și Elveția, din grupa de calificare pentru EURO 2025. FRF a pus la dispoziție biletele pentru meciul cu Albania U21.

Naţionala României U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. După primele trei meciuri disputate, România U21 ocupă locul 3, Elveția este pe poziția secundă, iar liderul grupei este Albania.

ADVERTISEMENT

Pentru partidele cu Albania și Elveția, selecționerul Daniel Pancu a trimis 6 convocări preliminare pentru jucători care evoluează în afara României:
Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Rareș Burnete (Lecce / Italia), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria).

ADVERTISEMENT