Sport

FRF a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Albania U21. Preț accesibil pentru suporteri

Naționala U21 se pregătește de o dublă de foc în compania Albaniei și a Elveției. Elevii lui Pancu sunt gata să producă surpriza și să obțină 6 puncte din cele două confruntări.
02.11.2023 | 15:56
FRF a pus in vanzare biletele pentru meciul cu Albania U21 Pret accesibil pentru suporteri
FRF a pus in vanzare biletele pentru Albania U21. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Federația Româna de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Albania, partidă ce contează pentru calificarea la Campionatul European din 2025. Acesta este primul meci dintr-o dublă de foc a tricolorilor care vor juca, 4 zile mai târziu, cu Elveția.

Prețul unui bilet este de 20 de lei

Biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF. Pentru achiziționarea unui bilet este nevoie de 20 de lei. Acesta poate fi cumpărat și de la stadion, în ziua meciului, de la ora 12:30.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal vine în mulțumirea copiilor sub 14 ani. La partida naționalei lui Iordănescu cu Andorra, stadionul a fost umplut doar de suporteri juniori. Atmosfera creată de aceștia a împins tricolorii spre victorie și le-au dat o șansă în plus la calificare.

Astfel, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în toate zonele stadionului pentru partida dintre România U21 și Albania U21. Suportul oferit de copii în partida România – Andorra a fost unul decisiv.

ADVERTISEMENT

Copiii sub 14 ani au intrare gratuită

Echipa lui Iordănescu a câștigat cu 4-0 și a produs unul din cele mai spectaculoase jocuri ale acestei campanii. Stanciu, Hagi, Marin și Coman au înscris pentru România sub privirile a peste 20.000 de copii aflați pe stadion.

În urma acestui rezultat, România lui Iordănescu ocupă prima poziție în grupa sa pentru calificarea la Euro 2024. Tricolorii se află la un punct în fața Elveției și la 5 în fața selecționatei Israelului. Adversarele României au, însă, de recuperat partide restante.

ADVERTISEMENT

Elveția, echipa aflată pe poziția secundă, are de recuperat o restanță, chiar cu Israel. Israel la rândul ei are cu două meciuri mai puține față de naționala României. Problemele de securitate ale țării au întrerupt activitățile sportive.

România U21 nu se lasă mai prejos în campania de calificare pentru Euro 2025. Echipa pregătită de Daniel Pancu are 2 victorii și o înfrângere în clasament. În urma acestor rezultate, tricolorii ocupă poziția a 3-a în clasament. Pe doi este Elveția, iar pe primul loc se află Albania.

ADVERTISEMENT

În cazul în care naționala lui Pancu reușește două victorii, poate trece pe primul loc în grupă și să ia o opțiune serioasă pentru calificare. Sub România în clasament se află Finlanda, Muntenegru și Armenia. Armenia este singura echipă din grupă care nu a câștigat niciun meci.

ADVERTISEMENT