Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ne-a surprins pe mulți că Dinamo a fost echipa mai bună”. Robert Niță a comentat derby-ul și scandalul biletelor. „Nu e normal”

Robert Niţă a comentat scandalul biletelor din derby-ul Dinamo - Rapid 1-2. Analistul FANATIK SUPERLIGA a fost surprins de jocul bun prestat de Dinamo pe Arena Naţională.
30.01.2024 | 21:20
Nea surprins pe multi ca Dinamo a fost echipa mai buna Robert Nita a comentat derbyul si scandalul biletelor Nu e normal
„Ne-a surprins pe mulți că Dinamo a fost echipa mai bună”. Robert Niță a comentat derby-ul și scandalul biletelor. „Nu e normal”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – Rapid, scor 1-2, a fost marcat de un uriaş scandal pe bilete. Oaspeţii au refuzat să vină la meci după ce “câinii” nu le-au mai pus la dispoziţie 5000 de tichete aşa cum şi-au dorit, ci doar cele 2800 regulamentare.

Robert Niță a comentat derby-ul și scandalul biletelor: “Jocul ne-a contrazis un pic. Dinamo a fost echipa mai bună”

În ciuda unui joc bun prestat de Dinamo, Rapid a reuşit să se impună în final prin golul lui Burmaz. Robert Niţă a analizat derby-ul la FANATIK SUPERLIGA şi a vorbit şi despre scandalul biletelor:

ADVERTISEMENT

“Fotbalul a fost făcut pentru suporteri şi dacă şi echipa gazdă are anumite dificultăţi financiare, ar fi trebuit să fie vândute câteva bilete în plus. Până la urmă, nu cred că cei de la Dinamo îşi făceau mari speranţe că puteau învinge Rapidul.

Jocul ne-a contrazis un pic. Dinamo a fost echipa mai bună. Sunt de acord că pentru Rapid a fost cea mai slabă primă repriză. Chiar dacă face 6 puncte în primele două meciuri, jocul nu este la nivelul investiţiilor.

ADVERTISEMENT

“Dacă voiai să fie mai puţină lume, îi bagi pe Rapid pe un gazon mai prost, pe Arcul de Triumf”

Fanii au preferat să meargă în Giuleşti şi să umple o peluză întreagă. E păcat ca un astfel de derby de tradiţie, în care o echipă nu stă bine în clasament, are şi probleme financiare şi un Rapid care vrea să câştige titlul nu se desfăşoară cu stadionul plin.

Cred că a fost o greşeală de strategie. Dacă voiai să fie mai puţină lume, îi bagi pe Rapid pe un gazon mai prost, pe Arcul de Triumf. Şi sunt spectatori foarte puţini ai Rapidului. Atunci ai câteva mii de-ai tăi, cu câteva sute ale oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Te duci pentru ce pe Arena Naţională? Joci cu tribunele goale, nici nu încasezi bani, până la urmă iei şi bătaie. Chiar dacă jocul celor de la Dinamo a fost foarte bun. Dă-le drumul pe stadion, încasezi nişte zeci de mii de euro şi îi laşi să facă spectacol.

“La jocul pe care l-au făcut cu Rapid, au şanse mari să se salveze”

Dacă se mai întâlnesc echipele astea două, poate reuşesc să ajungă la un acord pe bilete. La jocul pe care l-au făcut cu Rapid, au şanse mari să se salveze. Eu cred că suporterul dinamovist e mai bucuros dacă se salvează, decât dacă bate Rapidul şi retrogradează. 

ADVERTISEMENT

Din moment ce au spus că au dat 5000 de bilete. Pe urmă au spus că dau doar 5% din capacitatea Arenei Naţionale? Dă-le 5000, dă-le 7000, că ţi le plătesc. Pot fi făcute foarte uşor aceste acorduri”, a spus Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță a comentat derby-ul și scandalul biletelor

ADVERTISEMENT
Tags: