Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dat verdictul săptămânii: „Dacă Rapid bate la Craiova și pe FCSB, atunci să ia titlul!”

Gigi Becali a dat verdictul săptămânii la FANATIK SUPERLIGA. Patronul „roș-albaștrilor” spune că Rapid merită să câștige titlul dacă se impune cu U Craiova și FCSB.
04.03.2024 | 11:15
Gigi Becali a dat verdictul saptamanii Daca Rapid bate la Craiova si pe FCSB atunci sa ia titlul
Gigi Becali a dat verdictul săptămânii: „Dacă Rapid bate la Craiova și pe FCSB, atunci să ia titlul!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deși este convins că va câștiga titlul din SuperLiga, Gigi Becali știe prin ce scenariu poate Rapid să termine sezonul pe primul loc. Patronul „roș-albaștrilor” spune că giuleștenii merită să fie campioni, dacă se impun cu Universitatea Craiova și Rapid.

Verdictul săptămânii vine de la Gigi Becali: „Dacă Rapid bate la Craiova și pe FCSB, atunci să ia titlul!”

FCSB a câștigat cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, și s-a distanțat la 13 puncte față de Rapid București. Gigi Becali are încredere în forța elevilor lui Elias Charalambous și Mihai Pintili, însă știe cum „roș-albaștrii” pot scăpa titlul printre degete.

ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a dat verdictul săptămânii la FANATIK SUPERLIGA. Gigi Becali spune că Rapid București merită să câștige titlul, dacă giuleștenii reușesc să strânsă șase puncte cu Universitatea Craiova și FCSB.

„Dacă bate la Craiova acasă și ne bat și pe noi, atunci să ia campionatul. Dacă bat acasă la Craiova și pe noi, păi să îl ia. Sunt prea tari, ce se mai zici. Jos pălăria dacă bat, nu mai scot un cuvânt. Dacă se întâmplă asta înseamnă că sunt prea puternici.

ADVERTISEMENT

Dacă bat Craiova care după FCSB este cea mai valoroasă și FCSB care este cea mai valoroasă, atunci înseamnă că ești mai valoros. Dacă ne bat înseamnă că sunt prea puternici. Când spun că suntem campioni, nu mizez numai pe diferență, mizez pe puterea echipei”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă live doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Calculele lui Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB: „Matematica e matematică”

Gigi Becali și-a făcut calculele înaintea derby-ului Rapid – FCSB din ultima etapă a sezonului regular din SuperLiga. Patronul „roș-albaștrilor” își dorește să intre în play-off cu șapte puncte față de rivalii la titlu.

ADVERTISEMENT

”Pe Ovidiu Popescu îl mutăm peste tot ca să-și revină. Poate să joace în locul lui Ngezana cu Rapid. A fost un meci în care mi-a plăcut. Îl punem în toate pozițiile ca să avem 14 puncte diferență.

Atât avem înainte de Universitatea Craiova – Rapid. Eu v-am zis că o să fie vreo 16 puncte diferență față de Rapid. Eu cred că bate Craiova mâine, și batem și noi Rapidul.

ADVERTISEMENT

Pot să fie și 7 puncte diferență, nu se discută titlul pentru că avem echipă valoroasă. De jucat, se joacă. Matematica e matematică, asta nu putem să contrazicem.

Dar având în vedere că și dacă luăm evoluția lor cu Petrolul, ce am jucat noi cu Petrolul, ce a jucat Petrolul cu Craiova, ce am jucat noi cu Craiova…”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali SOCHEAZA: “Rapid SA IA CAMPIONATUL!” | Cu ce echipa joaca FCSB DERBY-UL

ADVERTISEMENT