Life

“Ne omori pe toți”. Concurenta de la Vocea României 2023 care a făcut show total în semifinală

O concurentă de la Vocea României i-a lăsat fără cuvinte pe jurați, în semifinala live.  ”Ne omori pe toți”, au declarat aceștia.
09.12.2023 | 01:12
Ne omori pe toti Concurenta de la Vocea Romaniei 2023 care a facut show total in semifinala
Ce concurentă i-a uimit pe jurați în ediția din 9 decembrie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Emoțiile au crescut vineri seară pentru concurenții care au mai rămas la Vocea României. A avut loc semifinala, iar aceștia au dat tot ceea ce au avut mai bun pentru a merge mai departe. Una dintre participante i-a lăsat fără cuvinte pe jurați.

Ce concurentă a făcut show total în semifinala de la Vocea României

În ediția de vineri seară, 9 decembrie, Vocea României a dat startul semifinalei. Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a încântat jurații competiției, dar și publicul, prin interpretarea melodiei ”Like a prayer”, într-o versiune spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

”De fiecare dată când mă uit la tine, mă gândesc la filmele lui Fellini. Ești un circar în sensul extraordinar. Ce ai făcut în seara asta pe piesa asta este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, a declarat Tudor Chirilă.

”Alexandra este chintesența lui Tudor ca antrenor. Ești foarte tare, Alexandra!”, a adăugat și Irina Rimes, fiind completată de Horia Brenciu cu faptul că și-a adus aminte de perioada anilor 90, momentul oferindu-i și o stare de bucurie.

ADVERTISEMENT

”Momentul ăsta m-a făcut să mă gândesc la toate videoclipurile din anii 90. Mă bucur foarte mult că m-a întors în timp. Tu ai o forță fenomenală în vocea ta”, a spus și Horia Brenciu, în semifinala emisiunii.

De asemenea, talentul tinerei a fost remarcat și de Theo Rose și de Smiley. Theo Rose a subliniat vocea unică a Alexandrei Căpitănescu, iar Smiley a punctat că timbrul concurentei este perfect pentru o combinație între genurile rock și pop.

ADVERTISEMENT

”Uite încă un exemplu impresionant de raclaj”, a afirmat și Theo Rose. ”Observ un pattern la Tudor Chirilă, care data trecută ne-a prezentat o mireasă în alb, acum o mireasă în negru. O combinație foarte mișto între rock și pop. Ai o voce perfectă pentru așa ceva”, a adăugat și Smiley.

Cine este, mai exact, Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu este o tânără în vârstă de 19 ani și este originară din Galați. Chiar dacă are talent muzical, Alexandra urmează studii într-un domeniu diferit. Este în primul an la Facultatea de Fizică, venind aici cu gândul să devină fizician medical.

ADVERTISEMENT

Dincolo de dorință, Alexandra Căpitănescu are o pasiune, muzica, pe care, iată, are șansa la Vocea României să o transforme într-o profesie de viitor. Tânăra spune că este chiar profund pasionată de muzică, descoperind acest lucru în copilărie, când era fascinată de sunetul păsărilor din curte.

ADVERTISEMENT