Life

Ei sunt concurenții care intră în marea semifinală de la Vocea României 2023. Unul singur va pleca acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro

Ei sunt concurenții care intră în marea semifinală de la Vocea României 2023. Un singur concurent va pleca acasă cu premiul cel mare.
02.12.2023 | 00:03
Ei sunt concurentii care intra in marea semifinala de la Vocea Romaniei 2023 Unul singur va pleca acasa cu premiul cel mare de 100000 de euro
Ei sunt semifinaliștii Vocea României 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții care intră în marea semifinală de la Vocea României 2023? În edita de vineri, 1 decembrie, emoțiile au atins cote maxime. Fiecare antrenor a avut trei concurenți, însă doar doi dintre ei au mers mai departe către marea semifinală de la Vocea României 2023.

Ei sunt concurenții care intră în marea semifinală de la Vocea României 2023

Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes, dar și Theo Rose alături de Horia Brenciu au trecut prin momente complicate în ediția de vineri, 1 decembrie, de la Vocea României. Fiecare echipă în parte a avut trei concurenți care au urcat pe scenă.

ADVERTISEMENT

Publicul a ales însă, astfel că doar doi concurenți din fiecare echipă au mers mai departe și vor putea fi văzuți în continuare și săptămâna viitoare. Cu cine a rămas fiecare antrenor și cine sunt cei care merg în marea semifinală de la Vocea României 2023?

Irina Rimes a fost cea care a spart gheața la Vocea României. Astfel, vedeta a mers mai departe cu doi concurenți. Este vorba despre Vlad Musta și Delia Constantin. Ei sunt cei care au reușit să impresioneze și convingă publicul larg.

ADVERTISEMENT

8 concurenți merg mai departe

Pentru Theo Rose și Horia Brenciu, lucrurile au fost la fel de complicate. Și cei doi au avut trei concurente extrem de puternice. Doar două însă au reușit să meargă mai departe. Este vorba despre Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi.

Ele sunt cele două concurente care au reușit să obțină cele mai multe voturi din partea publicului. Drept urmare, le vom vedea în continuare în marea semifinală de la Vocea României 2023.

ADVERTISEMENT

Mai departe, pe scena show-ului de la Pro Tv au urmat alți trei concurenți, de această dată din echipa lui Smiley. Acesta a avut doi băieți și fată care au dat tot ce au avut mai bun.

În final însă, după emoții intense, s-a aflat și cine sunt semifinaliștii de la Vocea României 2023 din echipa lui Smiley. Ana Stănciulescu și Alex Maxim sunt cei care merg mai departe și se îndreaptă către marea semifinală.

ADVERTISEMENT

Concurenții lui Tudor Chirilă au fost cei care au urcat ultimii pe scenă în ediția de vineri, 1 decembrie de la Vocea României 2023. Doar doi dintre ei au reușit să ajungă la inimile publicului. Este vorba despre Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu. Ei sunt cei opt concurenți pe care îi vom vedea în marea semifinală de la Vocea României de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Mister total după atacul din Centrul Vechi. Mai mult moartă decât vie, o...
Mister total după atacul din Centrul Vechi. Mai mult moartă decât vie, o tânără a agonizat într-o baltă de sânge în scara blocului, până a auzit-o cineva. Primele ipoteze
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Arma secretă a Regelui Charles. Cum vrea să-l oprească pe Harry
Arma secretă a Regelui Charles. Cum vrea să-l oprească pe Harry
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni