Sport

Nea Darie debordează de optimism înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Vom fi campioni!” Exclusiv

Nea Darie, suporterul fenomen al FCSB-ului, nu lipsește nici la derby-ul cu Universitatea Craiova. Celebrul purtător al perucii roș-albastre debordează de optimism.
02.09.2023 | 21:37
Nea Darie debordeaza de optimism inainte de FCSB  Universitatea Craiova Vom fi campioni Exclusiv
Nea Darie debordează de optimism înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Vom fi campioni!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu nea Darie înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Suporterul fenomen din acest sezon al vicecampioanei e optimist că FCSB va câștiga cu 3-1 și că meciul cu oltenii e doar un pas în drumul spre campioană.

Nea Darie, pronostic înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Anul ăsta o să fim campioni”

FCSB va fi susținută de peste 20 de mii de spectatori la derby-ul cu Universitatea Craiova. Înaintea duelului din Ghencea, fanii roș-albaștrilor s-au strâns în zona Prosper pentru a porni spre stadion. Din grup a făcut parte și deja celebrul nea Darie.

ADVERTISEMENT

„Am așteptat cu nerăbdare acest meci. Vrem să încununăm în această seară cu o victorie în fața oltenilor și să menținem locul 1, ca anul ăsta să fim campioni”, a declarat nea Darie, în exclusivitate pentru FANATIK.

Surpriză din partea Peluzei Nord

Nea Darie, care a devenit un fenomen la meciul revenirii FCSB-ului în Ghencea, cu CFR Cluj, a avut parte de o surpriză din partea lui Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord i-a oferit un abonament cu care să intre gratis la meciurile de pe teren propriu ale favoriților.

ADVERTISEMENT

„Abonamentul l-am primit să intru gratuit la toate meciurile FCSB-ului de acasă de pe teren propriu și promit că o să vin la toate meciurile de acasă. 

Am primit cardul de membru de onoare gratuit. Exact cum a spus și dl. Gigi Mustață, gratuit, la toate meciurile de acasă. La orice meci al FCSB-ului de acasă voi intra gratuit.

ADVERTISEMENT

Vrem în această seară să facem un spectacol fotbalistic și să arătăm lumii că merităm să fim pe locul 1, pe care suntem la ora actuală, iar anul acesta să fim campioni”, a adăugat nea Darie.

nea darie
Nea Darie, cu abonamentul și biletul de meci la FCSB – U Craiova. FOTO: Fanatik

Nea Darie, celebru printre fanii roș-albaștrilor

Nea Darie a ieșit în evidență și la partida cu Nordsjælland, din Ghencea. Fanul roș-albaștrilor a fost asaltat de ceilalți suporteri. „Veneau oameni și îmi ziceau pe nume. Facem o poză? Facem cu cea mai mare plăcere.

ADVERTISEMENT

Mi-au dat fularul. M-am fotografiat cu fularul lor. Vreo 40 de suporteri. A fost o soție, era cu soțul, a luat el telefonul și ne-a filmat. Am fost bucuros că am fost văzut bine”, a povestitnea Darie, la FANATIK SUPERLIGA.

Nea Darie debordează de optimism înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Vom fi campioni!”


  • 2,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT