Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nea Darie, fascinat de întâlnirea cu fanii FCSB: ”Îmi ziceau pe nume”

Nea Darie, bunicul cu perucă care a devenit imaginea suflării roș-albastre, a fost copleșit de fanii care l-au recunoscut și au venit să facă poze cu el.
13.08.2023 | 19:42
Nea Darie fascinat de intalnirea cu fanii FCSB Imi ziceau pe nume
Nea Darie, despre fanii FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nea Darie, fanul care a impresionant pe toată lumea la meciul dintre FCSB și CFR, a fost în studioul FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre meciul dintre FCSB și Nordsjaelland, acolo unde a fost șef onorific de galerie.

Nea Darie, asaltat de fani

Acesta a spus că la meciul din Ghencea a fost unul fantastic și a fost încântat de atmosfera făcută de suporterii echipei sale preferate. Conform lui, fanii au venit să facă poze cu el. Cel mai impresionat a fost de faptul că inclusiv o doamnă a vrut să se pozeze cu el.

ADVERTISEMENT

Veneau oameni și îmi ziceau pe nume. Facem o poză? Facem cu cea mai mare plăcere. Mi-au dat fularul. M-am fotografiat cu fularul lor. Vreo 40 de suporteri. A fost o soție, era cu soțul, a luat el telefonul și ne-a filmat. Am fost bucuros că am fost văzut bine”, a spus nea Darie, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanul FCSB-ului a vorbit și despre momentul în care a fot găsit de Gigi Mustață, șeful de galerie al Peluzei Nord care a făcut tot ce a putut pentru a-i face acestuia o surpriză pe care să o țină minte toată viața.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam pentru că făcuse Gigi Mustață anunțul. Mi-au zis unii că mă caută Mustață. După ce am vorbit cu el, m-am dus sus, mi-a luat peruca și m-am întors, unde mi-au făcut o poză”, a mai povestit nea Darie.

Gigi Mustață, despre surpriza lui Nea Darie

Gigi Mustață, șeful de galerie al FCSB, a ținut să îl aducă pe nea Darie la meciul FCSB-ului. El spune că după surpriza făcută la finalul meciului cu Nordsjaelland, întâlnirea cu Tavi Popescu, l-a luat la el acasă.

ADVERTISEMENT

Am fost de acord să îl țin aproape, pe primul rând, lângă mine, pentru că la momentul în care eu îi făceam acea surpriză (n.r. întâlnirea cu Tavi Popescu)  nu puteam să îl caut pe sus, pe unde stătea. După meci, l-am luat acasă, am plecat împreună, l-am dus la hotel. E emotiv când vorbește de Steaua (n.r. FCSB), ca un copil”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Nea Darie așteaptă acum ca FCSB să se califice în grupele Conference League. Pentru asta, echipa are nevoie să treacă de Norsjaelland, în returul din Danemarca, iar mai apoi de una dintre Sabah Baku ori Partizan Belgrad.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

Nea Darie, despre viața din Peluza Nord

ADVERTISEMENT