Life

Nea Mărin, adevărul despre relația cu soția sa, Mioara: „Am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”

Nea Mărin a vorbit despre relația cu soția sa, Mioara, pe care o știe încă de când era la liceu. Cum descrie viața de familie, dar mai ales cea pe care o are cu aleasa inimii sale?
31.07.2022 | 17:30
Nea Marin adevarul despre relatia cu sotia sa Mioara Am facut tot posibilul sa avem din ce trai
Nea Mărin, fericit alături de nevasta lui, Mioara. Foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Nea Mărin se mândrește cu familia sa minunată, iar de fiecare dată când vorbește despre soția lui, Mioara, are o sclipire în ochi. Realizatorul reality-show-ului „Poftiți prin țară” de la Antena 1 a vorbit despre cât de importantă este nevasta în viața sa, dar și cum au ajuns cei doi să fie împreună.

Nea Mărin și Mioara, împreună din adolescență

Prezentatorul de la Antenă are și două fete majore, Dana și Larisa, din căsnicia cu Mioara, relație care a început în perioada liceului.

ADVERTISEMENT

Marin Barbu, pe numele din buletin, a cunoscut-o pe Mioara când el era în clasa a X-a, iar ea era în a VIII-a. Acesta a spus că dacă nu s-ar fi căsătorit cu ea nu crede că ar fi făcut niciodată acest pas important.

„Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat (n.r.: Costești, județul Teleorman). Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc. Iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile.

ADVERTISEMENT

Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine. Eu îi vizitam, și uite așa… Încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani”, a declarat Marin Barbu pentru revista Viva!.

„Ducem o viață foarte frumoasă”

După ce au terminat liceul, nea Mărin a ales să bătătorească drumurile Bucureștiului, iar Mioara a devenit învățătoare la sat. El a convins-o prin anii 70 pe Mioara să se mute în Capitală, iar în 1979, mai precis, a cerut-o de soție.

ADVERTISEMENT

„Ducem o viață foarte frumoasă împreună. De fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru: dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva.

A făcut din mine ceea ce sunt eu azi. M-a înțeles. S-a ocupat de copii. Eu am tras să îmi îndeplinesc datoria. Am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”, a mai zis îndrăgitul coregraf.

ADVERTISEMENT