Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nea Piți, am mai vizionat meciul ăsta” Dialog uluitor între Mutu și Pițurcă. Dezvăluirea lui Gardoș: „Cele mai urâte ședințe video”

Nicolae Dică și Florin Gardoș au discutat despre perioada în care Victor Pițurcă a fost selecționerul României, dar și despre relația acestuia cu Adrian Mutu.
04.04.2024 | 09:44
Nea Piti am mai vizionat meciul asta Dialog uluitor intre Mutu si Piturca Dezvaluirea lui Gardos Cele mai urate sedinte video
Dică și Gardoș, despre discuțiile dintre Mutu și Pițurcă. Sursa Foto: Arhivă Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a adus aminte de un dialog amuzant între Mutu și Pițurcă. În urma poveștii spuse de fostul atacant al formației lui Gigi Becali, Florin Gardoș a discutat și despre ședințele făcute de Nea Piți.

“Nea Piți, am mai vizionat meciul ăsta” Dialog uluitor între Mutu și Pițurcă

Nicolae Dică a adus aminte de un moment amuzant din perioada sa la echipa națională. Întâmplarea a avut loc la EURO 2008, atunci când România le-a întâlnit pe Olanda, Italia și Franța.

ADVERTISEMENT

Dică a povestit despre un dialog între Mutu și Pițurcă, în care “Briliantul” i-a atras atenția selecționerului la una dintre ședințele video, înaintea partidei cu Italia.

“Aveam ședințe video și Mutu mai făcea câte o glumă când vizionam tot jocul. La EURO a fost una foarte tare. Am jucat cu Franța, Italia și Olanda.

ADVERTISEMENT

Am văzut tot meciul Franța cu Italia înainte de meciul cu Franța, pentru că jucaseră deja între ele. Iar înainte de meciul cu Italia ne-am mai uitat o dată la Franța cu Italia.

Și Mutu a zis ‘Nea Piți, am mai văzut meciul ăsta’. Iar Pițurcă a zis ‘Da mă, dar atunci am urmărit Franța, acum urmărim Italia’. Ceva de genul acesta a fost”, a povestit Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea lui Gardoș: “Cele mai urâte ședințe video”

După povestea lui Nicolae Dică, Florin Gardoș a punctat faptul că în perioada sa le echipa națională a avut parte de cele mai urâte ședințe video. Autorul acestor ședințe de peste două ore era Nea Piți.

“Când l-am avut eu în 2013-2014, pe lângă ăla de 90 făcea și individual. Ne punea să vedem portarul al doilea două minute cum degajează de pe 6 metri, deci înnebuneam.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama să vezi al doilea portar care ce șanse avea să joace. Ce să vezi de la echipa națională. Avea doar câteva degajări și poate vreun plonjon ceva. Erau groaznice. Nu existau ședințe video mai urâte nicăieri, cum erau cele de la echipa națională cu Nea Piți. Două ore jumate.

Erau plictisiți și băieții de la video care le montau. La meciurile de 90 dădeau 10 secunde peste când ieșea mingea în afară. Și îi certa Nea Piți să lase să vedem cum băteau autul”, a spus Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

Dică și Gardoș, despre discuțiile dintre Mutu și Pițurcă

ADVERTISEMENT