Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu, realist după România – Columbia 2-3. „Nu avem control la mijlocul terenului. E altă viteză de joc. Ne așteaptă vijelia la Euro!”

După înfrângerea suferită de România împotriva naționalei din Columbia, Adi Mutu a analizat partida și a oferit și un prim verdict despre diferența dintre cele două echipe.
27.03.2024 | 11:12
Adi Mutu realist dupa Romania  Columbia 23 Nu avem control la mijlocul terenului E alta viteza de joc Ne asteapta vijelia la Euro
Reacția lui Adi Mutu, după România - Columbia, scor 2-3. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adi Mutu a sesizat diferența dintre România și Columbia. Antrenorul celor de la CFR Cluj este de părere că naționala din America de Sud are o calitate în plus față de “tricolori”.

“Nu avem control la mijlocul terenului cu astfel de adversari. E altă viteză de joc”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adi Mutu a analizat partida dintre România și Columbia. Golgheterul echipei naționale este de părere reprezentativa din America de Sud a avut o viteză mai mare de joc.

ADVERTISEMENT

Mutu a observat calitatea columbienilor, în mod special la mijlocul terenului, acolo unde s-a făcut și diferența dintre cele două formații. “Tricolorii” nu au reușit să facă posesie și au alergat după minge în cea mai mare parte a duelului de pe Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid.

“Am fost surprins de viteza de joc a Columbiei. Se vedea cu ochiul liber că aveau o viteză în plus față de noi. Alea 2 goluri reprezintă un lucru pozitiv. Mă refer la faptul că se vede că băieții nu au renunțat. Au jucat cu ambiție până la final.

ADVERTISEMENT

Au marcat golurile pe final, când, cel mai probabil, ei opriseră motoarele. La 3-0 se simțeau confortabil. Columbia a fost mai bună decât noi și s-a văzut asta în urma acestui joc. Aveau acea viteză în plus de joc și mai mult talent. Și nu degeaba nu au pierdut de 21 de meciuri.

Eu nu cred că avem putere de joc în fața unor echipe de genul acesta. Probabil, asta e valoarea echipei noastre naționale în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Nu avem control la mijlocul terenului și automat posesia nu era cea pe care trebuia să o avem. Când alergi 80 de minute după minge e greu”, a declarat Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu, realist după România – Columbia 2-3 “Ne așteaptă vijelia la Euro!”

“Jocul așa părea (n.r. că vom mai primi goluri). Ajungeau foarte ușor în preajma careului nostru. Moldovan a fost o surpriză plăcută. Nu a apărat de ceva timp și s-a descurcat foarte bine. A avut mult de muncă în meciul acesta.

ADVERTISEMENT

Testul acesta este foarte bine venit. E un duș rece pentru noi. Cred că ne dăm seama că ne așteaptă vijelia la EURO. Eu cred că acolo viteza de joc o să fie la fel, poate chiar mai mare.

Mi-a plăcut că nu s-au dat bătuți. Mi-a plăcut și un comentariu de aseară ‘Naționala ultimelor minute’. Asta nu e un lucru rău. Înseamnă că băieții cred până la sfârșit.

Poate dacă mai dura 5 minute cine știe ce se întâmpla. Nu cred că aia era realitatea din ultimele 5 minute. Meciul l-a văzut toată lumea, iar Columbia ne-a fost superioară”, a mai spus Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adi Mutu, reacție după România - Columbia 2-3

ADVERTISEMENT