ADVERTISEMENT
Fotbal international

Nelson Semedo poate rata meciul Barcelonei la Mallorca! Motivul incredibil pentru care ar lipsi

Autor: Sorin Dumitrescu | 11.06.2020 | 09:16
Nelson Semedo poate rata meciul Barcelonei la Mallorca! Motivul incredibil pentru care ar lipsi
Nelson Semedo poate rata meciul Barcelonei la Mallorca! Motivul incredibil pentru care ar putea lipsi. Foto: Forbes.com

Nelson Semedo, fundașul portughez al Barcelonei, ar putea lipsi de la meciul pe care echipa catalană îl va susține sâmbătă, 13 iunie, de la ora 23:00, la Mallorca, în prima etapă de la reluarea sezonului în La Liga.

ADVERTISEMENT

Nelson Semedo poate rata meciul de la Mallorca

Motivul nu este unul de natură sportivă, lusitanul neavând nici o problemă fizică. Posibila absență a lui Semedo, care joacă fundaș dreapta, ar putea fi determinată de o situație creată de pandemia de coronavirus.

Este un motiv incredibil cel care l-ar putea face pe Nelson Semedo să privească meciul în fața micului ecran, dar în Spania există în continuare, odată cu trecerea la faza a doua de relaxare, anumite reguli care trebuie respectate, lucru pe care nu l-a făcut jucătorul.

ADVERTISEMENT

A participat la o petrecere cu 20 de persoane

Concret, conform celor relatate de publicația Deportes Cuatro, fotbalistul a fost prezent la aniversarea unui prieten alături de alte 20 de persoane, niciunul dintre cei aflați acolo nepurtând mască, așa cum este cerința.

În Barcelona, odată cu trecerea la faza a doua de relaxare, este permisă adunarea în grup de maxim 15 persoane, nu mai mult, ori la petrecerea unde s-a aflat Semedo au fost 20 de oameni.

ADVERTISEMENT

Federația și Liga au interzis contactele cu persoane în afara familiei și a coechipierilor

În plus, Federația și Liga au dat indicații la toate cluburile ca jucătorii să nu aibă contacte decât cu membrii familiilor și cu colegii de echipă, nu și cu alte persoane și au cerut cluburilor să ia măsuri împotriva celor care ar călca aceste instrucțiuni.

Clubul Barcelona a declarat că nu a avut la cunoștință despre acțiunea la care s-a aflat prezent jucătorul său și a anunțat că studiază modalitățile prin care acesta ar putea fi sancționat, iar prima variantă este lăsarea sa acasă pentru meciul de la Mallorca.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi e bine și va juca sâmbătă seară

Barcelona are avans de două puncte în fruntea clasamentului, cu 11 etape rămase din acest sezon, în fața marelui rival Real Madrid. Catalanii au șanse mari să meargă și în sferturile Champions League, după 1-1 făcut la Napoli în turul optimilor de finală.

Marea spaimă a fost legată de starul echipei, argentinianul Lionel Messi, despre care s-a crezut că ar avea o problemă serioasă, ieșind de la antrenamentul de la începutul săptămânii. A fost însă o alarmă falsă, Messi putând fi pe teren sâmbătă seară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!