Life

Nelu Cortea, declarații sfâșietoare după moartea mamei lui Cătălin Bordea: „N-au fost cele mai bune luni”

Nelu Cortea îi este aproape lui Cătălin Bordea, după ce actorul și-a pierdut mama. Comediantul a spus că fratele său a trecut prin luni grele.
02.02.2024 | 12:49
Nelu Cortea declaratii sfasietoare dupa moartea mamei lui Catalin Bordea Nau fost cele mai bune luni
Nelu Cortea îl consideră un luptător pe Cătălin Bordea. Declarații emoționante, pentru FANATIK. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nelu Cortea este ca un frate pentru Cătălin Bordea, iar dovadă e faptul că i-a fost aproape în cele mai dificile momente ale vieții sale. Părăsit de soție și cu o mamă bolnavă, care s-a stins zilele trecute din viață, Bordea a trebuit să facă față tututor provocărilor vieții și a avut norocul să aibă aproape oameni care l-au sprijinit emoțional.

Nelu Cortea, alături de Cătălin Bordea după ce și-a pierdut mama

Pentru Cătălin, prietenia cu Nelu Cortea a fost salvatoare date fiind situațiile prin care a trecut, căci a avut cui să își spună of-urile, pe umărul cui să plângă. În Nelu Cortea a găsit întotdeauna omul care să îl sfătuiască de bine și să-l asculte.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Nelu Cortea a spus deși se știa foarte bine cu Bordea de șapte ani, participarea la America Express l-a făcut să îl considere ca pe un frate. Despre momentele cumplite care i-au marcat ultimele luni prietenului său, Nelu Cortea este convins că se va recompune, căci nu există nimic peste care Bordea să nu poate trece. E un luptător de mic și face față tuturor greutăților!

Nelu și Cătălin se au ca frații după America Express

„Experiența de la America Express ne-a consolidat prietenia și mai tare. Noi oricum ne știam de vreo șapte ani. Ne-a întărit prietenia. Suntem ca frații acuma, sincer… ”, ne-a declarat Nelu Cortea despre prietenia cu Bordea.

ADVERTISEMENT

Nelu a mai spus, pentru FANATIK, că deși Cătălin Bordea apărea pe la evenimente cu zâmbetul pe buze ori în diferite emisiuni arăta bună energie și veselie, în sufletul lui lucrurile n-au stat tocmai roz.

Mama lui Bordea s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul, la vârsta de 55 de ani. Din respect pentru familia lui Cătălin, Nelu Cortea a amânat postarea TurVlogului realizat cu prietenul său, gestul său impresionând pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nelu Cortea, despre momentele dificile prin care a trecut Bordea: „Din păcate”

„Din păcate, n-au fost cele mai bune luni pentru el. Asta e viața. Mergem mai departe. El e un luptător. Întotdeauna a fost un luptător. O să treacă și peste asta. Nu poate să îi arunce viața ce nu poate Cătălin să ducă. Suntem frați. O să mergem în continuare în turnee împreună. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”, a declarat Nelu Cortea, pentru FANATIK.

În urmă cu mai mulți ani, Cătălin Bordea a vorbit despre situația dificilă din viața mamei sale, diagnosticată cu cancer în anul 2017. Comediantul a spus că femeia care i-a dat viață nu s-a plâns niciodată, în ciuda luptei cu boala și a durerilor.

ADVERTISEMENT

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat.

Azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa. E ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă. Am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul. Aia bună e că acum semănăm leit»”, spunea acum ceva timp Cătălin Bordea despre mama lui.

 

 

ADVERTISEMENT