Sport

Neluț Roșu, reacție neașteptată după Rapid – Dinamo 4-0: ”Am fost fricoși”

Neluț Roșu a recunoscut jocul prost făcut în meciul Rapid - Dinamo 4-0 și speră ca lucrurile să fie îndreptate în pauza competițională ce urmează.
02.09.2023 | 00:33
Nelut Rosu reactie neasteptata dupa Rapid  Dinamo 40 Am fost fricosi
Neluț Roșu a recunoscut jocul prost făcut în meciul Rapid - Dinamo 4-0 și speră ca lucrurile să fie îndreptate în pauza competițională ce urmează. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au fost învinși fără drept de apel în Giulești după ”dubla” kosovarului Rrahmani și golurile reușite de Oaidă și Petrila. ”Roș-albii” sunt pe locul 10 în clasament, cu 8 puncte acumulate.

Neluț Roșu, explicații pentru înfrângerea din derby-ul Rapid – Dinamo 4-0

La finalul partidei Rapid – Dinamo 4-0, din etapa a 8-a din SuperLiga, mijlocașul Neluț Roșu a pus înfrângerea pe seama fricii cu care elevii lui Ovidiu Burcă au jucat în Giulești și este conștient că mai este foarte mult de muncă.

ADVERTISEMENT

”Scorul a fost 4-0. Este o seară grea pentru noi. Trebuie să ne revenim foarte rapid. Vine și această pauză care ne va prinde bine. Multe nu ne-au ieșit în această seară, am făcut un joc modest, am fost fricoși.

A contat foarte mult că nu am fost susținuți. Din câte am înțeles nu au fost lăsați cu scenografia pe stadion, e decizia lor. Au fost mereu alături de noi, vreau să le mulțumesc că ne susțin mereu și să ne cerem scuze pentru acest rezultat.

ADVERTISEMENT

O să analizăm foarte bine meciul acesta, avem multe de învățat. Când nu am reușit să câștigăm lumea ne spunea că ne batem la retrogradare, după 3 victorii ne băteam la play-off. Acum că am pierdut, iar este o problemă. Nu putem să spunem de acum pentru ce ne batem, trebuie să muncim pe teren și să câștigăm meciurile”, a declarat Roșu.

De ce l-a certat Patriche pe Moura

Fundașul Răzvan Patriche nu consideră că diferența a fost chiar așa de mare cum o arată scorul, dar recunoaște faptul că această înfrângere zguduie destul de tare moralul jucătorilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

”Veneam după o serie bună, nu am simțit că ne-au dominat cât să luăm 4 goluri. Eram supărat pe Moura, am avut out, schimbare de direcție și gol. Sunt detalii care te costă, astăzi ne-au costat aceste detalii.

Trebuie să muncim mai mult, să ne antrenăm mai bine. Avem un drum lung în față, trebuie să adunăm victorii. Este o înfrângere grea, avem două săptămâni să ne pregătim pentru a juca mai bine”, a spus Patriche.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ovidiu Burcă a recunoscut cu fair-play superioritatea Rapidului și le-a reproșat elevilor săi că și-au pierdut controlul după ce giuleștenii au înscris golul secund și nu au mai respectat indicațiile tactice.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată