Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, atac fără precedent la adresa arbitrajului: „CFR Cluj a fost cea mai sacrificată echipă. Vă spun doar atât”

Neluțu Varga a atacat dur arbitrajul după Sepsi - CFR Cluj, scor 1-1, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. Ce l-a nemulțumit pe finanțatorul din Gruia.
30.03.2024 | 20:36
Nelutu Varga atac fara precedent la adresa arbitrajului CFR Cluj a fost cea mai sacrificata echipa Va spun doar atat
Neluțu Varga a atacat dur arbitrajul după Sepsi - CFR Cluj, scor 1-1. Patronul din Gruia nu a avut milă de arbitrii din România. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a criticat arbitrajul după Sepsi – CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii. Patronul susține că echipa pe care o finanțează a fost cea mai dezavantajată de arbitri în actuala stagiune. Neluțu Varga este convins că CFR Cluj ar fi trebuit să primească penalty în startul partidei cu Sepsi după contactul din careu dintre Bîrligea și Niczuly.

Neluțu Varga, atac fără precedent la adresa arbitrajului: „CFR Cluj a fost cea mai sacrificată echipă. Vă spun doar atât”

CFR Cluj nu se lipește de victorie în play-off-ul SuperLigii. După înfrângerea cu Universitatea Craiova (1-2), echipa antrenată de Adrian Mutu a remizat cu Sepsi (1-1) și a făcut un nou pas greșit în lupta pentru câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a vorbit despre arbitraj, plecând de la faza controversată petrecută în minutul 3 al meciului de la Sf. Gheorghe. Daniel Bîrligea a căzut în careu după un contact cu Roland Niczuly. Atât „centralul” George Găman, cât și arbitrii din camera VAR au hotărât că nu se impune acordarea unui penalty.

Omul cu banii din Gruia a răbufnit. Neluțu Varga a mărturisit că CFR Cluj a fost cea mai dezavantajată echipă din România de către arbitri în acest sezon. „Tot se apropie Paștele și pot să fac o metaforă și să spun că CFR Cluj a fost cea mai sacrificată echipă de către arbitri în acest sezon de SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Suntem clar locul 1 într-un top nedorit al celor mai dezavantajate formații din România în acest sezon. Vă spun doar atât, fără să intru în amănunte, tot ce a fost la limită s-a dat în defavoarea CFR-ului. Nimic în favoarea CFR-ului”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK și Prima Sport.

Neluțu Varga, scos din sărite de arbitraj: „Ce vină are Adrian Mutu că Bîrligea nu primește penalty?”

Neluțu Varga este ferm convins că CFR Cluj s-ar fi luptat cu FCSB pentru câștigarea campionatului, dacă, spune patronul, echipa sa nu ar fi fost dezavantajată de arbitri. Omul de afaceri a precizat că toate fazele la limită s-au judecat în defavoarea „vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

„Dacă primeam măcar jumătate din punctele care ne-au fost luate de către arbitri, eram în acest moment la bătaie cu FCSB pentru locul 1 fără niciun fel de problemă. Sunt greșeli din lipsă de valoare, din lipsă de profesionalism, lipsă de atenție, mai puțină concentrare.

Chiar nu mă gândesc la altceva. Ce vină are Adrian Mutu că Bîrligea nu primește penalty în minutul 3 împotriva lui Sepsi? Este o fază în care noi am fi trebuit să primim penalty. 

ADVERTISEMENT

„Punem capul în pământ. Avem o echipă valoroasă care poate să câștige trofee”

Bineînțeles, fiind o fază oarecum la limită, s-a judecat tot în defavoarea CFR-ului. Cu asta am spus tot. Punem capul în pământ, mergem mai departe și ne vom lupta în continuare pentru toate obiectivele, campionat și mai ales Cupa României.

Avem o echipă valoroasă care poate să câștige trofee până la finalul acestui sezon”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK și Prima Sport.

ADVERTISEMENT