Sport

Cristi Balaj a început să urle în direct la TV după Sepsi – CFR Cluj, 1-1: “Zi, Vassaras! Ce vrei mai mult de atât?! Ce o să mai spui mâine?”

Oficialul celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a reacționat dur la adresa arbitrajului și a avut un mesaj special către șeful arbitrajului românesc, Kyros Vassaras.
29.03.2024 | 23:21
Cristi Balaj a inceput sa urle in direct la TV dupa Sepsi  CFR Cluj 11 Zi Vassaras Ce vrei mai mult de atat Ce o sa mai spui maine
Conducătorul celor de la CFR Cluj a avut o reacție incredibilă la adresa lui Vasaras. după jocul Sepsi-CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vineri seară, Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1. În urma acestui rezultat, CFR-ul condus de Adrian Mutu rămâne cu șanse minime la câștigarea titlului și se îndepărtează chiar de locurile de cupe europene.

Balaj, dezlănțuit după Sepsi-CFR Cluj 1-1: “Zi, Vassaras! Ce vrei mai mult de atât?! Ce o să mai spui mâine?”

La finalul partidei, Cristi Balaj a avut o reacție fenomen la adresa arbitrajului, dar mai ales către șeful arbitrajului românesc, Kyros Vassaras. Fostul arbitru român a urlat la propriu către Vassaras, în timpul intervenției.

ADVERTISEMENT

Golurile partidei s-au marcat în prima repriză. În minutul nouă, omul suspendat în etapa trecută cu FCSB, Marius Ștefănescu, a marcat pentru gazde. Pentru CFR Cluj a marcat în minutul 21, Matja Boben.

„Din păcate au fost probleme de arbitraj. Am primit lovituri de pedeapsă împotriva noastră pentru contacte mai puțin sancționabile. Îl avem pe Birligea în minutul patru care fuge pe lângă portar și îi dă cu mâna peste picior.

ADVERTISEMENT

Niczuly îi împiedică deplasarea. Îi dă cu mâna peste picior. Dă penalti! Am înțeles că nu vede arbitrul. Dacă greșește arbitrul, nu vede VAR? Sunt în haită? Dar trebuia să i se rupă piciorul ca să dea penalti?

La Galați am primit penalti împotriva noastră pentru mult mai puțin. Zi Vasaras, ce vrei mai mult?! O să-mi zici Vasaras mâine că Birligea a simulat. O să vină să ne prostească, cum a mai făcut.

ADVERTISEMENT

Nu vă e rușine? Ce vrei Vasaras mai mult de atât? Sunt corect. În faza premergătoare golului nostru a fost ofsaid. În minutul 74 scapă Otele singur spre poartă și se inventează un fault.

Este incredibil!”, a declarat Cristi Balaj pentru Prima Sport, pe un ton extrem de nervos. Aflat în studio, fostul internațional, Claudiu Keșeru, a comentat și el faza de penalti la Birligea. Keșeru a fost de părere că trebuia acordat penalti, dar cădea fotbalistului induce în eroare arbitrul.

ADVERTISEMENT

“Eu dacă mă uit, cred că este penalti, am și spus aici în momentul fazei. Însă, este posibil ca modul sacadat în care jucătorul cade după contact, să influențeze arbitrul”, a comentat Keșeru.

ADVERTISEMENT
Tags: