Sport

Neluțu Varga, exasperat de evoluțiile lui CFR Cluj. Patronul campioanei promite măsuri drastice: „Nu vreau să mai trăiesc meciurile în stres”

Victoria la limită cu Rapid, scor 2-1, a fost picătura care a umplut paharul lui Neluțu Varga. Patronul lui CFR Cluj promite să ia măsuri în forță pentru a nu avea emoții în perspectiva câștigării titlului.
22.02.2022 | 12:11
Nelutu Varga exasperat de evolutiile lui CFR Cluj Patronul campioanei promite masuri drastice Nu vreau sa mai traiesc meciurile in stres
Neluțu Varga promite să ia măsuri drastice după evoluțiile lui CFR Cluj din 2022
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid în etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1 și s-a distanțat la opt puncte în fruntea clasamentului, după ce rivala FCSB a făcut 1-1 la Mioveni. Campioana en-titre a fost dominată în repriza a doua de giuleșteni, iar acest lucru l-a scos din sărite pe Neluțu Varga.

Cum a trăit Neluțu Varga meciul CFR Cluj – Rapid 2-1

„Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câștigat totuși meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim”, a declarat Neluțu Varga, conform GSP.ro.

Patronul ardelenilor este supărat pe întreaga evoluție din 2022 a fotbaliștilor lui Dan Petrescu, care au înregistrat două victorii și patru rezultate de egalitate. În ceea ce îl privește pe antrenorul campioanei, acesta a fost negru de furie după victoria cu Rapid și și-a criticat aspru elevii.

ADVERTISEMENT

„O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu stafful tehnic, să vedem care sunt problemele. Dau atâția bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiții, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres. 

Nu am vrut să reacționez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situația.

ADVERTISEMENT

Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor”, a adăugat Varga.

Varga anunță că ardelenii au avut de achitat o datorie uriașă

În ceea ce privește situația financiară din Gruia, Neluțu Varga a recunoscut că fotbaliștii au câteva salarii restante, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, dar că situația se va rezolva. Mai mult, patronul a transmis că a preluat clubul cu o datorie colosală.

ADVERTISEMENT

„Lumea nu știe că, după ce am dat afară vechea conducere, m-am trezit cu datorii mai vechi, de 10 milioane de euro. Mie îmi spuneau că totul e în regulă, tot dădeam bani, dar n-am știut nimic despre ce se întâmpla, de fapt.

Am achitat deja opt, am încercat să țin pasul și cu salariile. Dar nici eu nu sunt sac fără fund! Au fost jucători aduși pe bani mulți, unii nu jucau, apoi am plătit și ca să plece. De aceea am și demarat un audit. 

Nu e vorba de răutate, de răzbunare, dar dacă cineva a greșit, să plătească! Iar jucătorilor le-am promis că până la finalul lunii martie vom ajunge cu salariile la zi. Eu o să mă țin de promisiune, dar și ei trebuie să dea mai mult.

Până acum am băgat 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. Avem un buget, cu salarii, taxe și tot ce înseamnă întreținerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună. Poate că unii jucători au fost supraevaluați. La noi sunt și salarii de 35.000-40.000 de euro. Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am și pretenții”, a conchis patronul liderului.

ADVERTISEMENT