Sport

Neluțu Varga, replică dură pentru Gigi Becali în lupta la titlu: „Este o mare prostie! Deja au sula în coaste”

Neluțu Varga l-a „înțepat” pe Gigi Becali care s-a bucurat la maximum în ultimele zile după victoriile clare ale FCSB-ului. Omul cu banii de la CFR Cluj susține o altă variantă.
31.01.2024 | 15:48
Nelutu Varga replica dura pentru Gigi Becali in lupta la titlu Este o mare prostie Deja au sula in coaste
Neluțu Varga și Gigi Becali au început contrele în lupta pentru câștigarea titlului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga nu a întârziat să vină cu replica pentru Gigi Becali. Patronul „roș-albaștrilor” a declarat în direct la FANATIK SUPERLIGAse gândește deja la câștigarea titlului. FCSB este lider în campionat, la 11 puncte distanță de principalele urmăritoare CFR Cluj și Rapid, cu 7 etape înainte de finalul sezonului regulat.

Neluțu Varga, replică dură pentru Gigi Becali în lupta la titlu: „Este o mare prostie!”

Gigi Becali a fost extrem de încântat după victoria celor de la FCSB, scor 3-0 cu Universitatea Craiova, în etapa a 23-a din SuperLiga. Succesul categoric din Bănie l-a făcut pe patronul „roș-albaștrilor” să aibă o atitudine de aroganță la adresa rivalilor. Becali este ferm convins că acesta este sezonul echipei sale.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a ținut să-l atenționeze pe Gigi Becali. Patronul de la CFR Cluj consideră că atitudinea de superioritate a „roș-albaștrilor” ar putea echivala cu un avantaj important pentru clubul „vișiniu”. Totodată, Neluțu Varga este încrezător că echipa sa poate câștiga titlul în actuala stagiune.

„Să știți că asta e o mare prostie ce o fac ei. Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greșeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga rămâne încrezător în lupta la titlu: „O să vedeți. Deja au sula în coaste”

Dar o să vedeți că, atunci când CFR va începe să câștige trei-patru-cinci meciuri și ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluțu Varga, pentru PlaySport.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Palat, Gigi Becali și-a fixat un alt obiectiv la FCSB, fiind convins că echipa lui Charalambous și Pintilii nu va avea probleme în lupta pentru câștigarea titlului de campioană.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera se gândește deja la grupele UEFA Champions League. „Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate. Aşa este. Dar trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu!

„O să vedeți ce va fi Barcelona sau Real Madrid în fața noastră”

Eu nu eram cum trebuia să fiu şi nu m-am ţinut de cuvânt. Acum să vedeţi, staţi să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduinţele Domnului. Stai să fac şi pictura, stai să înceapă şi liturghia şi o să vedeţi voi ce va fi Barcelona sau Real Madrid în faţa noastră”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB a învins CFR Cluj în meciul tur al sezonului regulat din SuperLiga, scor 1-0 în Ghencea. În Gruia, cele două rivale au terminat la egalitate, scor 1-1. În următoarea rundă, echipa lui Gigi Becali dă piept cu Farul Constanța, în timp ce CFR Cluj se duelează cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul