News

„Neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo”. Mesaj ciudat al „lupului singuratic iubit de oameni”, Cristian Popescu Piedone

Mesaj ciudat al primarului Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone spune că este „lupul singuratic” pe care „neoamenii l-au închis și l-au trimis nevinovat la zoo”
12.03.2024 | 09:59
Neoamenii mau inchis si mau trimis nevinovat la zoo Mesaj ciudat al lupului singuratic iubit de oameni Cristian Popescu Piedone
Piedone spune că s-a născut „lup” și așa va rămâne, „blând cu oamenii”, „fiară cu neoamenii” / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone spune că este „lupul iubit de oameni”, într-o postare în care spune că a fost o victimă, un „lup” trimis „nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună”, în cele din urmă „eliberat în haita mea divină”.

Haita și vânătorii

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a postat pe contul Facebook un mesaj în care face asocieri între atacurile politice și o haită de lupi din care face parte, buni cu oamenii, care supraviețuiește oricărui atac al vânătorilor.

ADVERTISEMENT

Piedone spune că s-a născut „lup” și așa va rămâne, „blând cu oamenii”, „fiară cu neoamenii”. „Lupul” Piedone spune că „neoamenii” de care pomenea l-au închis pe nedrept însă „oamenii” l-au judecat și l-au eliberat.

„Când te naști LUP, rămâi LUP!indiferent de numărul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare! Sunt LUPUL atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii!

ADVERTISEMENT

„Lupul singuratic, lupul bunic”

Sunt LUPUL singuratic! Nu mușc veterinarul și nici pădurarul, dar… nici NU leg prietenii strâmbe cu drujbarii prin adâncul pădurii! Sunt LUPUL BUNIC, biologic dator să-mi apăr haita și specia de toți inamicii pădurii!

„Nevinovat la zoo”

Atenție! Când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină! Cum aș putea mușca vreodată omul?”, se poate citi în mesajul publicat de Cristian Popescu, care se încheie astfel: „Piedone, LUPUL IUBIT DE OAMENI”.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a declarat altfel că este hotărât să candideze la funcția de primar general al Bucureștiului, și că nimic nu-l va opri și nu se va retrage, „din păcate pentru contracandidații săi”. „Nu mă retrag din cursa pentru primărie. Indiferent de presiuni, merg până la capăt”, a declarat Piedone pentru Digi 24.