Life

Nețoiu și Borcea, afacere de 15 milioane de euro! Ce construiesc la „Doi Cocoși” și ce face acolo Dragomir

Nețoiu s-a angajat într-o afacere de 15 milioane de euro, împreună cu Cristi Borcea! Dumitru Dragomir dă din casă. Cum arată proiectul?
28.03.2024 | 19:29
Netoiu si Borcea afacere de 15 milioane de euro Ce construiesc la Doi Cocosi si ce face acolo Dragomir
Nețoiu, afacere de 15 milioane de euro cu Cristi Bocea. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Nețoiu și Cristi Borcea lucrează la o afacere de 15 milioane de euro. Foștii șefi de la Dinamo București pun la bătaie unul din cele mai exclusiviste proiecte din București, în nordul Capitalei, plan în care are un interes și Dumitru Dragomir.

Gigi Nețoiu și Borcea, afacere de 15 milioane la „Doi Cocoși”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit, la MAX Profețiile lui Mitică, detalii despre ce vor să facă Nețoiu și Borcea la „Doi Cocoși”. E vorba despre comstruirea unui bloc cu nouă etaje, ceva spectaculos, ce nu s-a mai văzut, care va cuprinde 96 de apartamente.

ADVERTISEMENT

Restaurantul „Doi Cocoși” va fi păstrat și modernizat, după cum anunță Mitică Dragomir. Toată agitația costă, după cum a spus Dragomir, undeva la 15 milioane de euro. Și el își dorește să cumpere spațiu în clădirea pe care se pare că au pus mâna dinamoviștii, unde ar urma să se deschidă un supermarket extrem de răspândit în București.

„Fac acolo un bloc mare cât vezi cu ochii”

„Fac acolo un bloc de nouă etaje, mare cât vezi cu ochii. Căutau constructori acum o săptămână. Am văzut proiectul, tot, e spectaculos. Jos rămâne Doi Cocoși și fac și un Mega Image, un magazin, că m-am dus eu să-l cumpăr, să cumpăr eu spațiul. Făceam ce voiam. Eu le-am propus să cumpăr eu. Am zis că le dau banii în două luni.

ADVERTISEMENT

Spațiul e două milioane. S-ar putea să bag chiar eu Mega acolo, înțelegi? Este într-o zonă în care traficul e foarte intens și pentru business ăla este un loc foarte bun. Rămâne și restaurantul. Sunt 96 de apartamente și îi costă 15 milioane de euro. Restaurantul îl fac ultimul trăsnet. 

Mi-au zis mie să vorbesc cu Pescobar, să le spun de unde să ia utilajele. Nu pun cărbune, cărbune, ci cărbune de lemn japonez, care să nu fie toxic. Chestii din ăstea. De exemplu, cărbunele adus din Japonia nu e toxic, e nu știu ce fel de cărbune”, a dezvăluit Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică. 

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de la Ligă, în vârstă de 77 de ani, a mărturisit, vorbind despre cum își deschid Gigi Nețoiu și Borcea o afacere împreună, că regretă că lui nu prea i-a mers treaba cu restaurantele, dar nu se lasă! Mitică de la Ligă, așa cum e cunoscut de publicul larg, spune că are de gând să deschidă cel mai tare restaurant din Capitală, dacă nu din toată România!

Dumitru Dragomir vrea să deschidă cel mai tare restaurant chinezesc

E vorba despre un local unde se va servi mâncare chinezească, însă Dumitru Dragomir spune că de data asta nu se va băga în toate detaliile, ci îi va lăsa pe profesioniști să se ocupe.

ADVERTISEMENT

„I-am spus fiului meu să mai fac un restaurant. Am o variantă și vreau să fac, undeva într-un loc, chinezesc vreau. I-am zis fiului meu că fac cel mai tare restaurant chinezesc.

Eu vindeam de 2.000 de euro pe zi și ăsta vinde de 20.000. Dacă îl fac, aduc, nu mă ocup eu, că-l stric, iar fiul meu m-a învățat foarte multe.

Dacă îl fac, îl fac numai cu specialiști. Și, fii atent, aparatura. Și parcare, nu vine nicio gagică în tocuri atât o sută de metri. Trebuie să o lași la 10 metri, 15 metri de intrare, că altfel își rupe tocurile”, a adăugat Dragomir.

Ce construiesc Gigi Netoiu si Cristi Borcea IN LOCUL restaurantului Doi Cocosi din Bucuresti!

ADVERTISEMENT