Fotbal intern

Neubert: “Pot să mă întorc oricând la Steaua!” Ce zice de accidentări

Thomas Neubert a plecat de la FCSB în urmă cu un an şi jumătate, dar nu a uitat de vicecampioana României.
23.01.2018 | 17:17
Neubert Pot sa ma intorc oricand la Steaua Ce zice de accidentari
ADVERTISEMENT

Fostul preparator fizic de la FCSB se află sub contract cu ŢSKA Sofia, echipă la care a ajuns după despărţirea de vicecampioana României, dar este la curent cu tot ce se întâmplă la echipa lui Nicolae Dică. Thomas Neubert susţine că “roş-albaştrii” au dat lovitura cu transferul lui Cristi Tănase.

“E o achiziţie bună. Cu siguranţă Cristi se va întoarce la acelaşi nivel la care a fost când a plecat şi se va lupta mult pentru Steaua. E o decizie bună. E dificil de spus dacă e bine sau nu să readuci jucători. Dar jucători ca Chiricheş, la nivelul fotbalistic la care se află, ori ca Cristi Tănase, trebuie să îi iei înapoi. Trebuie să îi iei şi cu siguranţă te vor ajuta”, a spus Thomas Neubert, conform telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

Neubert pariază pe FCSB în lupta pentru titlu

Thomas Neubert a vorbit şi despre lupat pentru titlu în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano şi susţine că FCSB nu ar trebui să aibă probleme deoarece are o echipă puternică, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, va avea un cuvânt de spus.

“În mod normal ar trebui să câştigi. Ar trebui să câştige, fără niciun fel de discuţii. O spun din nou, au o echipă foarte puternică, îl au şi pe Meme Stoica, care face o treabă fantastică. Pentru mine, este cel mai bun manager din România. Această echipă, jucătorii pe care îi are Steaua acum sunt mai mult decât de ajuns pentru primul loc. De asemenea, mă aştept să facă două jocuri foarte bune cu Lazio, cu siguranţă vor avea două rezultate foarte bune cu Lazio în Europa League”.

ADVERTISEMENT

Cine este vinovat pentru accidentările steliştilor?

Neamţul a comentat şi în legătură cu problemele pe care Nicolae Dică le-a întâmpinat cu accidentările suferite de stelişti în prima parte a sezonului 2017-2018 şi consideră că Marian Lupt şi-a făcut treaba cât se poate de profesionist.

“Este foarte greu să vorbeşti despre aşa ceva. Îl cunosc pe Marian, este colegul meu şi îl apreciez foarte mult. Este un preparator fizic foarte bun. Este la un un nivel foarte bun. Nu pot să spun de ce apar accidentări. Chiar nu pot spune nimic, pentru că nu am informaţii din interior”.

ADVERTISEMENT

…despre o posibilă revenire la FCSB. “Nicio şansă. În acest moment am contract cu ŢSKA. Mai am încă 12 luni de contract. Apoi vom vedea, dar sigur îmi voi duce contractul la sfârşit. Cumva mai am să le dau vreun ban? Nu trebuie să le plătesc nimic. Totul este OK, pot să mă întorc oricând, dacă vor şi ei.”