Fotbal international

Galerie FOTO. Lui Neymar nu-i pasă de probleme. A ”spart banca” în Beverly Hills!

Neymar se află într-un punct de cotitură a carierei sale. Încă nu şi-a prelungit contractul cu Barcelona şi nu se ştie dacă o va face! Astfel, Barcelona rămîne descoperită, întrucît...
18.06.2016 | 17:23
Galerie FOTO Lui Neymar nui pasa de probleme A spart banca in Beverly Hills
ADVERTISEMENT

Neymar se află într-un punct de cotitură a carierei sale. Încă nu şi-a prelungit contractul cu Barcelona şi nu se ştie dacă o va face! Astfel, Barcelona rămîne descoperită, întrucît orice echipă, cu putere financiară, poate să-i activeze clauza de reziliere.

Suma pentru care Neymar poate pleca de la Barcelona este de 200.000.000 de euro! Pînă în acest moment, trei echipe şi-au declarat interesul şi au disponibilitatea de a plăti această sumă colosală. Acestea sînt Manchester United, Real Madrid şi PSG. Agentul jucătorului, Wagner Ribeiro, a dezvăluit interesul pentru Neymar: “Astăzi sînt trei mari echipe din lume care vor să îl transfere pe Neymar şi să plătească clauza de 200 de milioane de euro”.

ADVERTISEMENT

Barcelona, amendată cu 5,5 milioene de euro din cauza lui

Clubul Barcelona a fost amendat cu 5.5 milioane de euro. Motivul: nereguli în privinţa achiziţionării lui Neymar. Oficiali clubului catalan au acceptat plata amenzii şi au recunoscut greşeala făcută. „Am fost nevoiţi să acceptăm plata unei amenzi în valoare de 5,5 milioane de euro, din cauza unei greşeli făcute în 2011 şi 2013 privind planificarea fiscală înainte de oficializarea transferului lui Neymar. Este mai bine să acceptăm această înţelegere decît să continuăm cu starea de incertitudine care planează de mult timp deasupra cazului Neymar”, a precizat Bartomeu.

Pus sub acuzare pentru fraudă şi fals

La începutul acestui an, Neymar a fost pus sub acuzare pentru fraudă fiscală şi fals. El este anchetat atît în Brazilia cît şi de o judecătorie din Madrid. În acest dosar mai sînt implicaţi tatăl lui Neymar, preşedintele clubului Barcelona, Josep Maria Bartomeu, şi predecesorul acestuia, Sandro Rosell.  În urma procesului în care este implicat, conturi în valoare de 47,3 milioane de dolari au fost îngheţate de statul brazilian. Mai mult de atît, au fost puse sub secestru şi bunuri. Toate aceste probleme au apărut după ce Barcelona a declarat o sumă de transfer mult mai mică decît cea reală.

ADVERTISEMENT

Stă într-un palat imens din Beverly Hills

În ciuda tuturor problemelor, Neymar are parte de o vacanţă de vis. N-a mers împreună cu Brazilia la Copa America, fiind menajat pentru Olimpiada de la Rio. În schimb, s-a distrat cum nu se putea mai bine în Statele United. A închiriat un palat în Beverly Hills, pentru care plăteşte 9.000 de dolari pe noapte! Petrecerile se ţin lanţ acolo, Justin Bieber fiind mai tot timpul prezent. Şi fetele frumoase la fel. Printre ”picături” mai semnează un contract cu Nike, se mai vede cu Michael Jordan sau alte vedete precum Serena Williams sau DJ-ul Calvin Harris.

Vezi cele mai interesante ”poze de vacanţa” în galeria FOTO 

57.000.0000 de euro este suma pe care Barcelona a plătit-o pentru Neymar. Aproximativ 40.000.000 de euro s-au dus în contul familiei brazilianului şi 17.000.000 de euro la Santos.
10,5 milioane de euro este salariul pe care Neymar îl încasează anual de la Barcelona. Brazilianul doreşte o sumă de cinci ori mai mare pentru a-şi prelungi actuala înţelegere.
100.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Neymar, conforma site-ului transfermarkt.de.

ADVERTISEMENT