Sport

Neymar și-a decis viitorul. Unde va juca starul brazilian în sezonul următor

În ultimele luni s-a scris intens despre faptul că PSG ar vrea să scape de Neymar, însă brazilianul a dezvăluit că viitorul său este la campioana Franței.
20.07.2023 | 11:40
Neymar sia decis viitorul Unde va juca starul brazilian in sezonul urmator
În ultimele luni s-a scris intens despre faptul că PSG ar vrea să scape de Neymar, însă brazilianul a dezvăluit că viitorul său este la campioana Franței. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul a căzut în dizgrația șeicilor care bagă bani la colosul parizian din cauza numeroaselor sale escapade, a accidentărilor și a faptului că în vestiar crează foarte multe animozități, iar aceștia fac tot posibilul să scape de el.

Viitorul lui Neymar este legat de PSG

Cu toate că semnalele indicau o despărțire iminentă între Neymar și PSG, brazilianul a ținut să precizeze că își dorește ca și în viitor să îmbrace tricoul campioanei din Ligue 1, în ciuda faptului că există nu mai există conexiune cu fanii.

ADVERTISEMENT

”Eu sper să joc în acest sezon la PSG, am un contract şi până acum nimeni nu mi-a vorbit despre o eventuală plecare. Eu sunt totuşi liniştit, chiar dacă nu este multă dragoste între suporteri şi jucători. Dar voi fi acolo, cu sau fără dragoste.

Este o accidentare problematică, este foarte inconfortabil. Procesul a fost dureros şi dificil, dar eu caut să-mi revin. Victoria face parte mereu din obiective, dar îmi doresc să joc bine, este primul lucru.

ADVERTISEMENT

După Cupa Mondială, nu am mai vrut să continui la națională. Nu din cauza durerii că am pierdut, ci pentru a evita ca familia mea să sufere, pentru că asta este foarte important. Dar vor trebui să suporte încă.

M-am gândit mult şi îmi doresc un titlu mondial, pe care Brazilia nu l-a mai câştigat din 2002”, a declarat Neymar, într-un interviu difuzat pe canalul YouTube al jurnalistului sportiv Casimiro Miguel și care a fost înregistrat în 22 iunie.

ADVERTISEMENT

Neymar, prezent la primul antrenament al lui Luis Enrique la PSG

Venirea antrenorului Luis Enrique la PSG îl poate ajuta pe Neymar să revină la forma care l-a consacrat. Cei doi au lucrat împreună și la Barcelona, iar relația dintre ei este una strânsă, în ciuda unor conflicte apărute în prima parte a colaborării.

Brazilianul a suferit o accidentare groaznică la glezna dreaptă în luna februarie. El a fost supus unei intervenții chirurgicale și nu a mai jucat niciun meci oficial. La începutul acestei săptămânii, PSG s-a reunit pentru a pregăti noul sezon, iar Neymar a fost prezent la prima ședință de pregătire sub comanda lui Luis Enrique.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost suspus unor teste medicale, iar veștile nu sunt încântătoare pentru staff-ul parizienilor. Presa franceză anunță că există unele dubii în privința capacității sale de a fi operațional în scurt timp.

Astfel, revenirea lui Neymar pe terenul de fotbal ar putea fi întârziată. Jucătorul sud-american urmează un program individual de pregătire și recuperare. Mai mult decât atât, starul lui PSG lucrează din greu pentru condiția sa fizică.

ADVERTISEMENT