Fotbal international

Neymar i-a arătat numărul de telefon pe net, fanii l-au bombardat cu 10.000 de mesaje

22.10.2020 | 11:08
Neymar ia aratat numarul de telefon pe net fanii lau bombardat cu 10000 de mesaje
Neymar şi Richarlison la naţională. FOTO: twitter
ADVERTISEMENT

Brazilianul Richarlison a avut de suferit după o partidă de Counter-Strike împotriva lui Neymar. Starul lui PSGle-a arătat urmăritorilor săi numărul de telefon al lui Richarlison, iar aceştia l-au bombardat cu mesaje.

Cei doi brazilieni se înfruntau online, iar fanii nu l-au crezut pe Neymar că joacă împotriva colegului său. Aşa că fotbalistul şi-a apelat colegul de naţională pe telefon, în timp ce filma ecranul.

ADVERTISEMENT

Numărul lui Richarlison a apărut, iar suporterii au profitat imediat. Peste 10.000 de mesaje în mai puţin de 5 minute, după spusele lui Richarlison.

Neymar: „Cred că am arătat numărul tău din greşeală“

După ce Richarlison a răspuns la apelul colegului său, Neymar i-a spus râzând: „Cred că am arătat numărul tău din greşeală. Jur că a fost un accident“.

ADVERTISEMENT

„Suntem online. Salută şi tu fanii!“, a continuat Neymar. „Va trebui să îţi schimbi numărul de telefon“, a încheiat starul lui PSG.

Richarlison a reacţionat rapid şi le-a transmis fanilor să nu îl sune şi să nu îi trimită mesaje. „Cine mă sună o să fie blocat. Nu mă sunaţi!“. Dar nimeni nu a ţinut cont de ameninţare, iar telefonul brazilianului de la Everton a zbârnâit încontinuu în timpul jocului de Counter Strike.

ADVERTISEMENT

S-au „mutat“ pe twitter

Richarlison a postat în scurt timp pe contul lui de twitter. „5 minute şi deja am peste 10.000 de mesaje. Mulţumesc, Neymar“, a fost mesajul sarcastic al vârfului lui Everton.

„Te iubesc băieţii“, i-a răspuns amuzat Neymar. „Mulţumesc Neymar. Eşti un geniu“, a replicat şi Richarlison.

ADVERTISEMENT

Mesaje de ameninţare de la fanii lui Liverpool

Richarlison nu a primit doar mesaje „de bine“ pe twitterul lui. Mulţi dintre fanii lui Liverpool l-au acuzat pentru intrarea criminală asupra lui Thiago Alcantara din derby-ul Merseyside, din 17 octombrie. Poliţia anchetează mesajele de ameninţare la adresa lui Richarlison şi Jordan Pickford.

Everton – Liverpool s-a încheiat 2-2, dar Richarlison nu a prins finalul pe teren. A fost eliminat în minutul 90 pentru un fault dur la spaniolul Thiago. Mai mult, brazilianul a primit 3 etape de suspendare.

ADVERTISEMENT