Sport

Neymar și-a dezvăluit planurile după expirarea contractului cu PSG. Unde vrea să joace brazilianul

Atacantul brazilian Neymar a povestit ce vrea să facă după ce îi va expira contractul cu PSG, făcând această dezvăluire într-o discuție purtată cu al său compatriot Ronaldo Nazario.
21.02.2022 | 07:59
Neymar sia dezvaluit planurile dupa expirarea contractului cu PSG Unde vrea sa joace brazilianul
ADVERTISEMENT

Neymar a fost criticat dur pentru felul în care a executat penalty-ul în meciul Nantes – PSG 3-1, la patru zile după ce i-a dat pasa lui Kylian Mbappe, din care acesta a marcat unigul gol al meciului în PSG – Real Madrid, în optimile Champions League.

Neymar vrea să joace măcar un sezon în MLS, campionatul de fotbal al Statelor Unite

Pe 15 februarie, Neymar revenea pe gazon după o absență de două luni și jumătate și îi dădea o pasă genială lui Kylian Mbappe, care avea să aducă victoria în PSG – Real Madrid 1-0, din prima manșă a optimilor Champions League.

ADVERTISEMENT

După patru zile a fost titular în Ligue 1, în meciul FC Nantes – PSG 3-1. A marcat în minutul 47, după o pasă a lui Lionel Messi, dar după mai puțin de un sfert de o oră a ratat un penalty, șutând slab, în stânga portarului, care nu a avut emoții în a reține mingea.

Dar Neymar nu este omul care să facă un caz din criticile primite. După câteva ore a participat la un podcast realizat de compatriotul lui, Ronaldo Nazario, în care a dezvăluit ce vrea să facă după ce îi va expira contractul cu PSG, în 2025.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte mult să joc din nou la Santos. Ceea ce îmi lipsește foarte mult este să joc în acel oraș. Doamne, ce stadion minunat”, a povestit el la microfoanele emisiunii realizată de cel căruia i s-a spus ‘Fenomenul’, conform as.com.

După care jucătorul lui PSG a continuat. „Dar nu știu când se va întâmpla asta. Uneori vreau, alteori nu. Însă mi-ar plăcea foarte mult să joc în campionatul Statelor Unite (n.r. – MLS).

ADVERTISEMENT

Unul dintre motive este acela că sezonul este scurt. Acolo ai 3-4 luni de vacanță”, a mai spus, râzând jucătorul echipei din capitala Franței, scrie us.as.com.

Neymar a marcat peste 400 de goluri în întreaga carieră

Neymar și-a început cariera la Santos, echipă la care a jucat și legendarul Pele. A jucat patru sezoane, între 2009 și 2013, după care s-a transferat la Barcelona.

ADVERTISEMENT

La gruparea spaniolă a stat tot patru ani, timp în care a jucat 186 de meciuri în toate competițiile și a marcat de 105 ori.

Pe 3 august 2017, PSG a plătit clubului catalan clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 de milioane de euro, ceea ce a făcut din Neymar cel mai scump transfer realizat vreodată.

La clubul francez s-a confruntat cu mai multe accidentări, dar a avut parte și de multe momente frumoase. Unul dintre acestea s-a consumat pe 6 noiembrie 2021, când Neymar a marcat, în meciul cu Bordeaux, al 400-lea gol al carierei.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – St. Etienne: 1,90 este cota pentru ”ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT