Fotbal intern

Nici Cosmin Contra nu mai crede în promisiunile spaniolilor: „Se simte păcălit“

14.11.2020 | 12:28
Nici Cosmin Contra nu mai crede in promisiunile spaniolilor Se simte pacalit
ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuia să fie salvarea lui Dinamo, venirea investitorilor spanioli, se transformă pe zi ce trece într-un fiasco. Investitori cu numele, pentru că în conturile clubului nu au ajuns banii. Chiar şi Cosmin Contra a renunţat să mai creadă în promisiunile ibericilor. „Se simte păcălit“, a dezvăluit Ioan Becali.

Antrenorul are speranţe să redreseze echipa, măcar din punct de vedere al rezultatelor sportive, dar „a început şi el să bată în retragere“.

ADVERTISEMENT

De altfel, Cosmin Contra a avut un discurs ironic la adresa lui noului şef de la Dinamo, în urmă cu două zile. „Am vorbit cu Pablo Cortacero. El mi-a spus că banii au fost trimiși ieri, dar să vedem când vor ajunge. De vreo șase ori au fost trimiși acești bani și n-au ajuns“.

Ioan Becali: „A fost minţit de Pablo Cortacero“

Ioan Becali are o relaţie bună cu Juan Melero, omul care l-a convins pe Cosmin Contra să preia echipa din Ştefan cel Mare, în proiectul spaniol. Dar, mărturiseşte impresarul, de câteva zile nu reuşeşte să mai ia legătura cu ibericul.

ADVERTISEMENT

„Încerc de câteva zile să dau de Juan Melero. Acum îl sun și spune ‘Giovanni, estoy en una cena (n.r. – sunt la o cină)’ sau ‘Am o conferință video’. El e aproape retras. Mi-a şi spus că l-au deziluzionat aceşti domni. Melero e în spatele proiectului, e un director economic foarte cunoscut în Spania. Dar el e dezamăgit că a fost mințit de Cortacero sau de alți investitori. Nimeni nu știe exact. 

A fost și acea conferință de prezentare pe care a avut-o Cortacero și mi-a zis că ‘Circ mai mare nu am văzut!’. Eu cu Melero am vorbit de 20 de ori și înainte, și după ce a venit cu ‘săgeata’ Pablo. Mi-a spus ‘Pablo Cortacero va face ce zic eu’. Vreau să dau de el să văd care e situația. Dacă nu vor veni banii, va fi una dintre cele mai mari nenorociri din ultimii 60-70 de ani din fotbalul românesc“, a declarat Ioan Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

Ioan Becali: „Cosmin Contra mi-a zis că se simte păcălit“

Din spusele impresarului, Juan Melero nu este singurul care bate în retragere. Şi Cosmin Contra înclină în această direcţie, mai ales că Melero a fost cel care l-a convins să vină la Dinamo.

„Contra mi-a zis că nu vrea să plece atât timp cât mai speră să redreseze situația din punct de vedere sportiv. Dar a început și el să bată în retragere, când a văzut că ceea ce i s-a promis nu se îndeplinește. Mi-a zis că se simte păcălit“, a dezvăluit Ioan Becali în aceeaşi intervenţie televizată.

ADVERTISEMENT

Dinamo, ultima în Liga 1?

Situaţia de la Dinamo este dramatică din toate punctele de vedere. Banii promişi de investitori nu au venit. Jucătorii au boicotat antrenamentul de vineri, iar în clasament echipa e pe penultimul loc, dar poate ajunge ultima.

Dinamo joacă sâmbătă, 14 noiembrie, de la 21:00, contra Astrei, un meci restant din etapa cu numărul 9. În acest moment, „căinii“ au 5 puncte, cu unu mai mult decât Astra, care încheie clasamentul. În cazul unui succes al giurgiuvenilor, se va face rocada, iar Dinamo va fi ultima în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT