Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nici pe vremea Cooperativei nu am văzut. Pur și simplu i-a căsăpit”. Mititelu, distrus la Iași!

Arbitrajul din partida Poli Iași - FCU Craiova nu i-a lăsat indiferenți pe specialiștii din fotbal, în condițiile în care echipa lui Mititelu a fost dezavantajată.
23.10.2023 | 22:59
Nici pe vremea Cooperativei nu am vazut Pur si simplu ia casapit Mititelu distrus la Iasi
„Nici pe vremea Cooperativei nu am văzut. Pur și simplu i-a căsăpit” Mititelu, distrus la Iași!
ADVERTISEMENT

Mai exact, Horia Ivanovici și invitații săi din studioul Fanatik SuperLiga au desființat în termeni duri arbitrajul lui Szabolcs Kovacs, fratele celebrului Istvan Kovacs. Totul s-a învârtit în jurul fazei din minutul 60, când portarul celor de la Iași, Ionuț Ailenei, a intrat ”ca o rachetă HIMARS” în fotbalistul Craiovei, Aurelian Chițu.

„Nici pe vremea Cooperativei nu am văzut. Pur și simplu i-a căsăpit”

Eliminat inițial, faza s-a complicat după intervenția VAR, astfel că portarul a fost iertat de ”roșu”. Mai mult, câteva minute mai târziu Craiova a rămas în 10 oameni mult prea ușor, astfel că oltenii au plecat din Moldova cu un singur punct. Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga, a fost categoric când vine vorba despre maniera de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Ce-am putut să văd la Iași, oameni buni! Nici pe vremea Cooperativei n-am văzut japcă mai mare decât am văzut la Poli Iași cu Craiova lui Mititelu. Dima și fratele lui Kovacs, pur și simplu au călcat în picioare această echipă a lui Adrian Mititelu și Adiță Mititelu. Îți bați joc de banii unor oameni? Mititelu ăsta cum o fi el, nebun ne nebun, și-a băgat banii familiei în fotbal, ca noi să avem ce comenta. Să avem competiție, să aducă jucători, omul investește, dă salarii. Nu se poate să-ți bați joc în halul ăsta.

Cum să spun, roșu clar. Portarul ăla mai avea puțin trecea cu capul prin Chițu, s-a dus rachetă, am crezut că-i rachetă HIMARS. Așa s-a dus în Chițu. Ziceai că-i rachetă HIMARS. Dacă se ducea cu capul în față în termina pe veci.Iar tu întorci, că-ți spune Szabolcs Kovacs, întorci faza și dai galben pentru așa ceva?

ADVERTISEMENT

Pentru ce? Indiferent ce explicații o să ne dea Vassaras, că au ajuns jucătorii lui Iași la minge, că nu era poziție de ultim apărător 100%, deși după mine era. În dinamica fazei, normal că fundașii au apucat să ajungă la minge în 2 secunde. Și după două minute, pe față, bă, pe față, efectiv să-i căsăpești și să-i execuți în direct, să-i dai al doilea galben lui Lacroix. Am văzut declarația lui Buș, că am avut șmecherie fotbalistică”, a răbufnit Horia Ivanovici.

Arbitrii partidei Poli Iași – FCU Craiova, desființați de Horia Ivanovici

”Nu contează, nu intervine VAR-ul. Au mai fost cazuri cu Bauza lui Mititelu. Galben-galben nu-i de var. Dar, acolo la portar el se duce la VAR, e chemat la VAR. E decizia exclusiv a lui. Aici nu-i de echilibru, nu-i fază de galben”, a intervenit în discuție și Robert Niță. Concluzia, la fel de dură, a tras-o tot Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Dima nu mai are personalitate, toți fac pe ei de frică când un Kovacs, oricare din ei, le spune ceva. Fac pe ei de frică. Când am venit pe mașină m-am uitat la cuvântul călău în dex. Călău, gâde, bă frații Kovacs, oameni buni de la CCA, chiar au început să pară o pereche de călăi ai fotbalului românesc, care când îi prind pe unii de au pică pe ei, îi decapitează.

Nu poți tu Szabolcs să-l chemi pe ăla pe Dima să-i spui mai uită-te o dată. M-ai înțeles? Iar după două minute, o bătaie de joc, că i-a pus ăla mâna în față? Dima, du-te tată lasă-ne, rupe-ți carnetul de arbitru, te comporți ca un slujitor, slujitorul familiei Kovacs. Cum adică, să întorci decizia să îi dai galben? Ce se întâmpla dacă ăla cu capul se ducea în fața lui Chițu?

ADVERTISEMENT

Eu nu mai vorbesc cu Mititelu de două luni, cu nebunelile lui, s-a supărat că ceva, nu mă interesează. Dar, omul ăsta din închisoare se certa cu familia să dea bani, a făcut sacrificii incomensurabile. Pentru fotbal, pentru pasiune, pentru echipa asta. Ca pe vremea Cooperativei, un dispreț total pentru Craiova, pentru fotbal, pentru orice, pentru suporteri, doar că ai tu pică pe Mititelu”, a transmis, vehement, Horia Ivanovici. ”Asta înseamnă că arbitrii nu au jucat niciodată, nici măcar în curtea școlii, fotbal!”, a fost și concluzia amară a lui Vivi Răchită.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede LIVE și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Trebuie să țineți minte! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (trebuie să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (trebuie să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (trebuie să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Meciul lui Mititelu, ca pe vremea Cooperativei

ADVERTISEMENT