Life

Catinca Roman, atac devastator la Loredana Groza: „M-a aruncat la gunoi!”. Nici Petre Roman și sora ei, Oana, n-au scăpat

Catinca Roman a făcut dezvăluiri explozive despre Loredana Groza. Vedeta a dezvăluit un lucru pe care nu îl știa nimeni. Cele două sunt certate.
30.06.2023 | 17:00
Catinca Roman atac devastator la Loredana Groza Ma aruncat la gunoi Nici Petre Roman si sora ei Oana nau scapat
Catinca Roman, despre Loredana Groza, Petre și Oana Roman. Foto: PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a făcut niște dezvăluiri care vor provoca mici cutremure în showbiz-ul românesc! Nu a iertat pe nimeni: Loredana Groza, Petre Roman și sora ei, Oana!

Catinca Roman, dezvăluiri explozive despre Loredana Groza, Petre și Oana Roman

Catinca Roman a spus tot ce a avut pe suflet despre familia ei și despre prietenia ruptă cu Loredana Groza. Sora vitregă a Oanei Roman a fost invitată la sosurile picante, în emisiunea „La Măruță”, unde a tăiat în carne vie.

ADVERTISEMENT

Întrebată care consideră că este persoana, din cele cunoscute, care i-a adus nocivitate în viața ei, Catinca a spus, fără să respire, numele Loredana Groza. Cele două vedete au fost extrem de apropiate și aveau, de altfel, în comun prieteni care se ocupă cu viața de noapte a Capitalei.

Relația lor de prietenie s-a stricat în urma unor bârfe care circulau din anturajul celor două. Catinca a încercat în zadar să o convingă pe Loredana Groza că lucrurile pe care le-a auzit nu sunt reale, însă aceasta nu a crezut-o.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu i-a mai răspuns la telefon. Bârfele din anturaj a dus la ruptura prieteniei

„Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ei. La un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi. Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua”, a dezvăluit Catinca Roman despre Loredana Groza, la PRO TV. 

Depășind bomba aruncată de Catinca Roman despre Loredana Groza, fata Mioarei Roman a vorbit și despre tatăl său vitreg, Petre și sora ei. Despre Oana a zis că este deșteaptă, femeie muncitoare și serioasă, mult mai punctuală spre deosebire de ea. La capitolul defecte, a spus despre sora ei vitregă că este neasumată, temperamentală și colerică.

ADVERTISEMENT

Catinca Roman a vorbit și despre familia ei. Pe Oana o consideră neasumată

„Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite transgenerațional. Cred că a moștenit niște probleme, mai ales femeile din familia noastră. Cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și vieții ei. E o femeie puternică și ar trebui să își asume.

Uite, chestia asta să arate că familia e perfectă, că se reîmpacă, că ei cresc împreună copilul. Cred că lucrurile nu stau așa și ar trebui să își asume mai mult că se poate descurca și singură în viață”, a dezvăluit Catinca despre Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Despre fostul soț al mamei sale, Petre Roman, Catinca a zis că e doxă de carte, însă pe lângă calități, a aruncat și faptul că e insensibil și neasumat.

Ce zice de Petre Roman: „Și dacă adopți un cățel te atașezi de ei”

„Eu nu judec faptul că s-a despărțit de mama, ci felul în care a făcut-o. Vorba aia, și dacă adopți un cățel sau o pisică te atașezi de ei. Chit că eu eram doar a mamei, Calina la fel, mi se pare dubios să faci asta, adică să dispari complet din viața tuturor. A șters cu buretele, ca și cum noi am devenit invizibile. Asta a avut efect și asupra Oanei, și asupra Calinei, și asupra Izei”, a declarat Catinca, șocându-l pe Cătălin Măruță.

Totodată, Catinca a dezvăluit că nu mai vorbește deloc cu sora ei, în urma acuzațiilor pe care le-a lansat despre ea, și anume că nu se ocupă de mama lor, aflată într-un centru de îngrijire.

 

 

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el