Life

Catinca Roman, atac devastator la Loredana Groza: „M-a aruncat la gunoi!”. Nici Petre Roman și sora ei, Oana, n-au scăpat

Catinca Roman a făcut dezvăluiri explozive despre Loredana Groza. Vedeta a dezvăluit un lucru pe care nu îl știa nimeni. Cele două sunt certate.
30.06.2023 | 17:00
Catinca Roman atac devastator la Loredana Groza Ma aruncat la gunoi Nici Petre Roman si sora ei Oana nau scapat
Catinca Roman, despre Loredana Groza, Petre și Oana Roman. Foto: PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a făcut niște dezvăluiri care vor provoca mici cutremure în showbiz-ul românesc! Nu a iertat pe nimeni: Loredana Groza, Petre Roman și sora ei, Oana!

Catinca Roman, dezvăluiri explozive despre Loredana Groza, Petre și Oana Roman

Catinca Roman a spus tot ce a avut pe suflet despre familia ei și despre prietenia ruptă cu Loredana Groza. Sora vitregă a Oanei Roman a fost invitată la sosurile picante, în emisiunea „La Măruță”, unde a tăiat în carne vie.

ADVERTISEMENT

Întrebată care consideră că este persoana, din cele cunoscute, care i-a adus nocivitate în viața ei, Catinca a spus, fără să respire, numele Loredana Groza. Cele două vedete au fost extrem de apropiate și aveau, de altfel, în comun prieteni care se ocupă cu viața de noapte a Capitalei.

Relația lor de prietenie s-a stricat în urma unor bârfe care circulau din anturajul celor două. Catinca a încercat în zadar să o convingă pe Loredana Groza că lucrurile pe care le-a auzit nu sunt reale, însă aceasta nu a crezut-o.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu i-a mai răspuns la telefon. Bârfele din anturaj a dus la ruptura prieteniei

„Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ei. La un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi. Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua”, a dezvăluit Catinca Roman despre Loredana Groza, la PRO TV. 

Depășind bomba aruncată de Catinca Roman despre Loredana Groza, fata Mioarei Roman a vorbit și despre tatăl său vitreg, Petre și sora ei. Despre Oana a zis că este deșteaptă, femeie muncitoare și serioasă, mult mai punctuală spre deosebire de ea. La capitolul defecte, a spus despre sora ei vitregă că este neasumată, temperamentală și colerică.

ADVERTISEMENT

Catinca Roman a vorbit și despre familia ei. Pe Oana o consideră neasumată

„Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite transgenerațional. Cred că a moștenit niște probleme, mai ales femeile din familia noastră. Cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și vieții ei. E o femeie puternică și ar trebui să își asume.

Uite, chestia asta să arate că familia e perfectă, că se reîmpacă, că ei cresc împreună copilul. Cred că lucrurile nu stau așa și ar trebui să își asume mai mult că se poate descurca și singură în viață”, a dezvăluit Catinca despre Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Despre fostul soț al mamei sale, Petre Roman, Catinca a zis că e doxă de carte, însă pe lângă calități, a aruncat și faptul că e insensibil și neasumat.

Ce zice de Petre Roman: „Și dacă adopți un cățel te atașezi de ei”

„Eu nu judec faptul că s-a despărțit de mama, ci felul în care a făcut-o. Vorba aia, și dacă adopți un cățel sau o pisică te atașezi de ei. Chit că eu eram doar a mamei, Calina la fel, mi se pare dubios să faci asta, adică să dispari complet din viața tuturor. A șters cu buretele, ca și cum noi am devenit invizibile. Asta a avut efect și asupra Oanei, și asupra Calinei, și asupra Izei”, a declarat Catinca, șocându-l pe Cătălin Măruță.

Totodată, Catinca a dezvăluit că nu mai vorbește deloc cu sora ei, în urma acuzațiilor pe care le-a lansat despre ea, și anume că nu se ocupă de mama lor, aflată într-un centru de îngrijire.

 

 

ADVERTISEMENT