Sport

Nick Kyrgios, aproape de o retragere şoc din tenis din cauza problemelor cu alcoolul: “Mă simt ca la 57 de ani”

Nick Kyrgios, finalist la Wimbledon 2022, a declarat că este foarte aproape să se retragă din tenis. Viaţa de noapte agitată şi abuzul de alcool îl fac să se gândească să se lase.
28.07.2023 | 18:33
Nick Kyrgios aproape de o retragere soc din tenis din cauza problemelor cu alcoolul Ma simt ca la 57 de ani
Nick Kyrgios. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios nu a participat la ultima ediţie de Wimbledon din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, dar australianul are probleme şi cu viaţa extra-sportivă care ar putea să îl determine să renunţe la tenisul de performanţă.

Nick Kyrgios, aproape de o retragere şoc din tenis din cauza problemelor cu alcoolul

Finalistul de la Wimbledon 2022 a declarat că se simte ca şi cum ar avea 57 de ani din cauza vieţii dezordonate pe care o duce şi a menţionat că este aproape de retragerea din activitate:

ADVERTISEMENT

”Nicio șansă! Nu există nicio șansă să joc până la 33 de ani. Este nebunesc ca Kyrgios să joace până la 33 de ani. Nu voi juca atât! Promit că atunci când mă voi retrage, nu mă veți mai vedea.

Calendarul este scăpat de sub control. Îmbătrânesc! Am 28 de ani, dar cu tot alcoolul și petrecerile, mă simt ca la 57 de ani”, a spus Nick Kyrgios pentru presa din Anglia.

ADVERTISEMENT

“Reflectam cu adevărat la varianta sinuciderii”

În documentarul “Breaking Point”, Nick Kyrgios a declarat că imediat după finala pierdută la Wimbledon în faţa lui Novak Djokovic s-a gândit să se sinucidă. El a ajuns internat la psihiatrie în Londra:

“Reflectam cu adevărat la varianta sinuciderii. Am pierdut la Wimbledon. Când m-am trezit, tata stătea pe pat şi plângea. A fost un semnal de alarmă pentru mine. Mi-am spus ‘OK, nu pot continua astfel’.

ADVERTISEMENT

Am ajuns internat la psihiatrie la Londra, pentru a-mi rezolva problemele”, a declarat Nick Kyrgios, care este pe locul 35 în clasamentul ATP.

Campion en-titre la Washington, dar nu va participa în acest an!

Nick Kyrgios este campionul en-titre al turneului de la Washington, dar a fost nevoit să se retragă de la turneul american. El a ratat toate turneele de Grand Slam din 2023 din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Australianul a disputat un singur meci în acest an. A revenit pe teren în turneul ATP de la Stuttgart, dar a pierdut în două seturi în primul tur, scor 5-7, 3-6 împotriva chinezului Yibing Wu.

ADVERTISEMENT