Life

Nick Rădoi nu s-a uitat la bani: cadou în valoare de un milion de euro pentru iubită. Ce i-a cumpărat

Nick Rădoi și-a serbat de curând ziua de naștere, la împlinirea a 60 de ani cadourile venind din partea sa către cei dragi și nu invers cum ar fi fost normal.
11.01.2022 | 18:59
Nick Radoi nu sa uitat la bani cadou in valoare de un milion de euro pentru iubita Ce ia cumparat
ADVERTISEMENT

Afecristul s-a bucurat de o petrecere fastuoasă, într-o local de lux unde îi place foarte mult partenerei sale de viață, Mădălina. Doar 18 prieteni au luat parte la evenimentul organizat în Vegas.

Gașca de amici a plecat din Mexic pentru a-i fi aproape miliardarului la împlinirea a 60 de ani, ocazie cu care a fost în centrul atenției. Vedeta nu s-a uitat la bani când a venit vorba de iubita sa.

ADVERTISEMENT

Mădălina a avut parte de surpriza vieții sale. Nick Rădoi i-a cumpărat o vilă care se ridică la un milion de euro, dar și alte cadouri generoase.

Nick Rădoi, darnic cu iubita sa, Mădălina. I-a oferit o vilă de un milion de euro

„Ziua mea a fost una din cele mai frumoase și mai speciale penteu că ne-am decis să plecăm din Mexic, în Vegas, unde am mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Am ținut-o la un restaurant foarte celebru aici, Nobu, știam că și Mădălinei îi place aici și am zis să fac ceva foarte tare. Am avut vreo 18 prieteni în total, o masă foarte mare.

S-a râs foarte mult, ne-am distrat, am dansat. Ce să zic, atât a avut și ea noroc, că a scăpat de ziua mea si nu a mai gătit (n.r.râde).

ADVERTISEMENT

Am petrecut de la 9 seara până la ora 1 dimineața. Aici restricțiile sunt ca oriunde, poți intra fără vaccin, fără test, nu cer nimic, e liber să mergi oriunde.

Se poarta mască în interior, dar nu și exterior. De ziua mea am primit o pereche de ochelari de firmă, Prada, ediție limitată, tort, șampanie”, a declarat Nick Rădoi pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Nick Rădoi, cadouri surpriză pentru iubita sa, Mădălina

Surprizele nu au fost numai pentru omul de afaceri, ci și pentru partenera sa de viață, Mădălina, care a fost impresionată de gestul făcut de acesta.

Este vorba de o vilă situată în Las Vegas, dotată cu 4 dormitoare, 3 livinguri, o bucătărie imensă, jacuzzi, piscină, sala de fitness și grădină.

Când a aflat ce pregătea iubita lui Nick Rădoi a rămas surprinsă și efectiv i s-a tăiat respirația. Și ăsta nu a fost singurul cadou primit de la omul de afaceri, ci și o mașină, un Mercedes G Class.

De asemenea, vedeta a avut grijă ca femeia să beneficieze de o dantură nouă pentru că avea probleme cu fațetele pe care și le pusese în urmă cu 10 ani. Au costat 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT