Fotbal intern

Nicolae Badea ar fi încercat să preia pachetul majoritar de la Cortacero: “M-a întrebat dacă vreau să vând clubul” Exclusiv

24.01.2021 | 12:28
Nicolae Badea ar fi incercat sa preia pachetul majoritar de la Cortacero Ma intrebat daca vreau sa vand clubul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Nicolae Badea încearcă să se implice în salvarea clubului Dinamo. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Pablo Cortacero a anunțat că a primit o ofertă de la Badea pentru a ceda pachetul majoritar. A refuzat însă, dar recunoaște că ar putea fi nevoit să cedeze dacă banii pe care îi promite nu vor ajunge mai repede în conturile clubului.

Pablo Cortacero și-a amintit că s-a întâlnit cu un avocat care îl reprezenta pe Nicolae Badea, venit alături de reprezentanții DDB la hotelul Phoenicia. Boss-ul de la Computerland și-a manifestat intenția de a deveni acționar majoritar, în speranța că încă mai poate salva clubul pe care spaniolii par să îl ducă în faliment.

ADVERTISEMENT

Cortacero a refuzat orice fel de negociere și a anunțat că a trimis deja cinci milioane de euro, care vor intra în conturile clubului. Pe de altă parte, spaniolul a recunoscut că ar putea fi nevoit să cedeze acțiunile dacă banii tot nu vor ajunge în România nici în următoarea perioadă.

Pablo Cortacero nu vrea să îi vândă pachetul marjoritar lui Nicolae Badea. Şi promite cinci milioane de euro în conturile clubului

“Despre Nicolae Badea știu, din ce am citit în presă, că e un fost președinte al clubului. Și mai știu că firma lui are sigla și palmaresul.

ADVERTISEMENT

Iar când am fost la birou în decembrie și a venit reprezentantul DDB și mi-a cerut să plec de la birou, mai târziu au venit la Phoenicia cu un avocat care eu cred că este al lui Nicolae Badea.

Și care m-a întrebat de atunci dacă vreau să vând clubul și eu am spus că nu, ideea mea este nu să vând clubul, ci să punem lucrurile în ordine, că se vor rezolva toate întârzierile și garantez că așa se va întâmpla.  Dacă nu vor fi bani atunci cu siguranță că va trebui să iau decizii. Asta este clar”, a declarat Pablo Cortacero în interviul oferit în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, despre implicarea lui Nicolae Badea: El a asigurat toate cheltuielile competiţionale necesare clubului”

În ultima perioadă, Nicolae Badea a ajutat clubul cu bani în speranța că, alături de DDB, va găsi o soluție pentru a-l salva. A plătit anumite cheltuieli urgente și chiar a ajutat la achiziționarea unor fotbaliști de care Jerry Gane avea nevoie.

“Domnul Badea a asigurat toate cheltuielile competiționale necesare clubului până la sfârșitul turului, incluzând aici și necesarul pentru meciul jucat deja cu Poli Iași”, a explicat Cornel Dinu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, pe 12 decembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, pe 29 noiembrie 2020, Nicolae Badea a explicat condiţiile în care ar fi dispus să revină la echipă. De asemenea, a recunoscut că nu poate sta deoparte, mai ales când vede problemele pe care le întâmpină Dinamo.

ADVERTISEMENT