Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolae Badea vrea schimbarea radicală a lui Dinamo! „Poate ne asociem cu altă echipă”. Săgeți către CS Dinamo

Dănuț Lupu a anunțat că Nicolae Badea pregătește schimbarea radicală a lui Dinamo. Patronul formației din a 4-a ligă vrea să promoveze.
28.04.2024 | 10:55
Nicolae Badea vrea schimbarea radicala a lui Dinamo Poate ne asociem cu alta echipa Sageti catre CS Dinamo
Dănuț Lupu, despre schimbarea propusă de Badea la Dinamo. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a anunțat că Nicolae Badea vrea schimbarea radicală a lui Dinamo și este pregătit să facă fuziune cu o formație din liga a 3-a sau chiar a 2-a dacă FRF va permite acest lucru.

Nicolae Badea vrea schimbarea radicală a lui Dinamo! „Poate ne asociem cu altă echipă”. Săgeți către CS Dinamo

În teorie, schimbarea radicală pe care Nicolae Badea vrea să o facă la Dinamo sună bine, însă acest lucru ar putea duce la o situație nemaiîntâlnită în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo va retrograda din Liga 1, iar CS Dinamo va promova în Liga 2, cu fuziunea pe care CS FC Dinamo ar urma să o facă, ar aduce față în față trei echipe Dinamo într-un singur campionat.

Dănuț Lupu a mărturisit și că Nicolae Badea a avut o întâlnire cu Ion Ţiriac și Mircea Lucescu pe subiectul echipei din a 4-a ligă și urmează ca cei trei să se pună de acord în privința unui proiect important.

ADVERTISEMENT

“FCSB va mai lua 2-3 ani campionatul până când ne vom decide noi Dinamo din trei echipe să facem una. Domnul Badea, cu toate că multă lume nu prea îl mai agrează, dar să știți că e un dinamovist pursânge.

A ajutat Dinamo de-a lungul anilor și îi ajută și acum. Ajută și la rugby și la fotbal și la CS ne-a ajutat încontinuu când am avut nevoie de câte ceva.

ADVERTISEMENT

Avem echipa asta de liga a 4-a. Sperăm să promovăm, dacă nu, poate ne vom asocia cu altă echipă. O echipă din liga a 3-a. Momentan, o luăm așa ușor. Am găsit deja o echipă.

Să vedem dacă se poate și trebuie să fie cu acordul Federației. Nu putem să facem noi de capul nostru. Trebuie să vedem dacă avem modalitatea de o putea face sau nu. Noi ne dorim”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi doresc extrem de mult ca CS Dinamo să promoveze”

“La anul nu cred că vor fi 3 echipe în Liga 2, pentru că Dinamo se va salva anul acesta de la retrogradare. Eu îmi doresc extrem de mult ca CS Dinamo să promoveze, dar îmi e greu să cred lucrul acesta.

L-au dat afară pe Bratu, cu toate că avea 7 puncte avans față de locul 2 și totuși, l-au dat afară. Au un antrenor secund care ieri a semnat contractul și a plecat cu Old Boys-ul nu știu pe unde și pe bancă nu știu cine stă. Nu mă interesează, e problema lor.

Nu am mai discutat cu domnul Popa de la CS Dinamo. Eu nu aveam nevoie de președintele CS Dinamo să vină să mă vadă la pușcărie, eu aveam nevoie de prietenul meu, Ionuț Popa, să vină să mă vadă. E mai copil, mai puști el, dar o să înțeleagă”, a mai spus Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Badea pregătește marea lovitură pentru Dinamo

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor