Fotbal intern

Nicolae Dică merge pe aceiași fundași în FCSB – Astra ca la eșecul din Cupă! Ordinul lui Becali rămâne valabil

04.11.2018 | 16:19
Nicolae Dica merge pe aceiasi fundasi in FCSB  Astra ca la esecul din Cupa Ordinul lui Becali ramane valabil
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică are mari probleme de lot în zona de apărare înainte de FCSB – Astra Giurgiu, primul meci din returul sezonului regulat. Nu este o noutate, dar este pentru prima oară în campionat când Dică nu are niciun fundaș central valid!

Ambii stoperi de meserie, Mihai Bălașa și Bogdan Planic, sunt indisponibili, ultimul accidentându-se acum o săptămână în partida de pe Arenă cu FC Voluntari. Bălașa în schimb stă de mai multe săptămâni și este pregătit să intre runda viitoare, în derby-ul cu Dinamo, așa cum FANATIK.RO a anunțat cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică rămâne fidel în FCSB – Astra fundașilor care „l-au curățat” în Cupă

În aceste condiții, contra Astrei Giurgiu, care a administrat celor de la FCSB primul eșec chiar la debutul campionatului, Nicolae Dică va încerca să facă față cu aceeași pereche de stoperi cu care a jucat în eșecul din Cupă cu Dunărea Călărași, de acum trei zile.

Lucian Filip și Junior Morais vor evolua în centrul defensivei, iar fundaș stânga va fi Mihai Roman. Este pentru a treia oară în ultimele 7 zile când mijlocașul de bandă dreapta, care vrea să se întoarcă în iarnă la Botoșani, evoluează fundaș stânga la FCSB!

ADVERTISEMENT

Revine în partea dreaptă titularul de drept, Romario Benzar, la fel cum poarta îi va fi încredințată lui Bălgrădean. Astra speră să profite de problemele defensive ale gazdelor, mesajul patronului Ioan Niculae fiind transmis vestiarului de către președintele Dani Coman.

Dragoș Nedelcu la mijloc! Ordinul lui Gigi Becali nu se discută

Cu această distribuție în defensivă, rolul mijlocașilor defensivi va fi jucat de Dragoș Nedelcu și Filipe Teixeira, deși în privința primului au fost multe discuții în această săptămână că ar putea fi „retrogradat” iar ca fundaș central. Gigi Becali însă nu mai vrea ca acesta să fie altceva decât mijlocaș, încurajat și de faptul că Mirel Rădoi îl folosește pe acesta doar ca mijlocaș defensiv la naționala de tineret.

ADVERTISEMENT
Din ordinul lui Gigi Becali, Dragoș Nedelcu va juca doar la mijlocul terenului, acolo unde îl folosește și Rădoi la naționala de tineret
Din ordinul lui Gigi Becali, Dragoș Nedelcu joacă la mijlocul terenului, acolo unde îl folosește și Rădoi la naționala de tineret

Din informațiile FANATIK.RO nu sunt surprize în privința celor cu care va fi atacată Astra Giurgiu. Linia de trei mijlocași ofensivi va fi formată din Man, Florin Tănase și Florinel Coman, care vor acționa în spatele golgeterului Gnohere. Olimpiu Moruțan a evoluat destul de bine contra Călărașului, a fost lăudat și de staff, dar are șanse mici să prindă primul 11.

Cum va juca Nicolae Dică în FCSB – Astra Giurgiu

  • Bălgrădean – Benzar, Filip, Junior Morais, Roman – Nedelcu, Teixeira – Man, Tănase, Coman – Gnohere.
ADVERTISEMENT