Sport

Nicolae Grigore vine la „Suflet de rapidist”. Fostul jucător și antrenor din Giulești este invitatul lui Robert Niță, marți, de la ora 13:30

Robert Niță și Lucian Ionescu la o nouă ediție a emisiunii „Suflet de rapidist”. Nicolae Grigore va fi invitatul celor doi la show-ul sponsorizat de Superbet.
18.09.2023 | 17:00
Nicolae Grigore vine la Suflet de rapidist Fostul jucator si antrenor din Giulesti este invitatul lui Robert Nita marti de la ora 1330
Nicolae Grigore, invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu la Suflet de Rapidist. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În fiecare zi de marți, după FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță și Lucian Ionescu vă dau întâlnirea la „SUFLET DE RAPIDIST”, o emisiune de tip podcast dedicată tuturor suporterilor din Giulești.

Nicolae Grigore, invitatul FANATIK la „SUFLET DE RAPIDIST”

Nicolae Grigore va fi în studio alături de cei doi marți, de la ora 13:30. Fostul fotbalist și-a început cariera la Rapid, care îl împrumuta în ianuarie 2004 la FC Brașov. Revenea după jumătate de an la Rapid.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, în 2009, pleca din Giulești, tot la Brașov, ca să revină un an mai târziu. În 2013 Rapid îl vindea la Al-Ettifaq, iar de atunci a mai jucat la Limassol, Dinamo și FC Voluntari, de unde s-a retras în 2017.

În 2018, a devenit antrenor secund la Rapid. Mai apoi, a fost secundul lui Mutu la națională, iar apoi a revenit la Rapid, fiind chiar ”principal” câteva partide după ce Miță Iosif a făcut COVID.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf la Neftchi Baku, antrenor care tocmai a plecat de la Universitatea Craiova, așa cum a anunțat FANATIK în premieră.

Din luna iulie, el este selecționerul naționalei U16 a României. Acesta va lucra cu jucători născuți după 2008 și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European U17 din 2025.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST”, noul proiect FANATIK

Emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” este un proiect FANATIK realizat de fostul fotbalist Robert Niță și directorul de imagine de la Rapid Lucian Ionescu. Cei doi aduc ediție de ediție invitați de seamă în studio, cum ar fi Daniel Pancu, Cristi Săpunaru ori Cristiano Bergodi.

Emisiunea va fi transmisă live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, marți, iar mai apoi va fi difuzată în reluare joi, de la ora 10:30, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT

Cele mai interesante momente vor fi urcate separat pe toate paginile de social-media ale FANATIK: Facebook, Youtube ori Tik Tok, pentru a vă aduce cât mai aproape de emisiune.

Emisiunea este în fiecare zi de marți, imediat după ce se termină FANATIK SUPERLIGA, show-ul lui HORIA IVANOVICI unde se analizează cele mai tari știri din fotbal.

FANATIK SUPERLIGA și „SUFLET DE RAPIDIST” sunt proiecte FANATIK realizate împreună cu Superbet, sponsorul celor două emisiuni și compania care sponsorizează inclusiv SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Tags: