Sport

Nicolae Stanciu s-a antrenat cu o echipă din România! „A revenit astăzi în vestiare și pe teren”. Foto

Nicolae Stanciu (29 de ani), jucătorul lui Wuhan Three Towns, s-a întors în România și a mers la antrenamentul unei foste echipe.
26.01.2023 | 18:36
Nicolae Stanciu sa antrenat cu o echipa din Romania A revenit astazi in vestiare si pe teren Foto
Nicolae Stanciu e evaluat la 6,5 milioane de euro și mai are contract cu Wuhan până la 31 decembrie 2024. Sursă foto: Facebook Unirea Alba Iulia
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a fost la un pas de o revenire în Europa, iar jucătorul care a cucerit titlul în China se află acum în vacanță la Alba Iulia.

Nicolae Stanciu a apărut la antrenamentele Unirii Alba Iulia: „Cel mai bun produs al clubului nostru”

Unirea Alba Iulia, echipă de liga a treia la care s-a lansat în fotbalul Nicolae Stanciu, l-a primit pe mijlocașul echipei naționale la o ședință de pregătire: „Surpriză, astăzi, la antrenamentul Unirii! Internaționalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele și pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanță”.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu la antrenamentul Unirii Alba Iulia
Nicolae Stanciu mai are contract cu Wuhan până în decembrie 2024. Sursă foto: Facebook Unirea Alba Iulia

Clubul care l-a format pe Nicolae Stanciu a postat mai multe fotografii cu momentul inedit pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Aflat în vacanță acasă, în Alba Iulia, Nicușor a ieșit împreună cu echipierii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022”, au mai transmis ardelenii.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu în vestiarul celor de la Unirea Alba Iulia, clubul la care s-a lansat
Nicolae Stanciu în vestiarul celor de la Unirea Alba Iulia, clubul la care s-a lansat. Sursă foto: Facebook Unirea Alba Iulia

Nicolae Stanciu a primit trofeul pentru cel mai bun jucător al anului acasă la Alba Iulia

Nicolae Stanciu a avut parte de o surpriză frumoasă de Sărbători, fiind vizitat la Alba Iulia de cei de la Federația Română de Fotbal, care i-au acordat trofeul pentru cel mai bun jucător al anului.

Jucătorul a oferit și un interviu și a ieșit la plimbare prin centrul istoric al orașului: „Anul 2022 a fost un an foarte bun, mă refer la titlul câștigat și la trofeele individuale câștigate. Mă bucur, dar obiectivul meu nu e să primesc premii individuale, ci să câștig trofee cu echipa.

ADVERTISEMENT

A fost un an greu, dar mesajele fanilor m-au ajutat să merg mai departe, motiv pentru care le mulțumesc! Scopul nostru e să ajungem la Campionatul European și de-acolo să fim pregătiți pentru următoarea campanie.

Ar fi imposibil să descriu sentimentul pe care l-am avut când am ajuns în China și nu vreau să vorbesc mult despre partea asta a lucrurilor”, a mai spus Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a explicat în ce condiții poate pleca din China:

„Sunt bucuros că mi-am făcut treaba, că am câștigat titlul și asta mă mulțumește și a îndulcit toată situația și faptul că am fost atâtea luni plecat de lângă familie.

Dacă clubul din China va primi o ofertă bună și vor decide că e bine și pentru ei și pentru mine cu siguranță voi fi bucuros”, a concluzionat cel mai bun marcator al echipei naționale aflat în activitate.

ADVERTISEMENT