Life

Nicole Cherry a recunoscut că are silicoane: „Mi-am asumat ideea asta”

22.12.2020 | 18:58
Nicole Cherry a recunoscut ca are silicoane Miam asumat ideea asta
Nicole Cherry, cântăreață, Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a recunoscut că și-a mărit sânii apelând la silicoane, după ce toată lumea a observat că Cireșica s-a făcut mare în zona bustului.

Îndrăgita cântăreață a vorbit pentru prima oară deschis și asumat despre decizia de a apela la bisturiu pentru a arăta bine, pentru a fi mulțumită de propriul ei corp.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a comentat într-o emisiune de televiziune mesajele de hate pe care le primește des pe rețelele de socializare, iar unul din cele mai frecvente este legat de aspectul ei fizic.

Nicole Cherry și-a dorit de mult să aibă sânii mai mari

Nicole Cherry a recunoscut la Selly Show că și-a dorit dintotdeauna să aibă sânii mai mari: „Frate, dar de fiecare dată mi-am asumat ideea asta. Mi-am dorit și-s foarte mullțumită. Nu cred că au intrat ele înaintea mea în seara asta la emisiune la tine”.

ADVERTISEMENT

Muziciana i-a mărturisit vloggerului care are acum propria emisiune la Prima TV și cum se imaginează la bătrânețe.

„Îmi doresc să fiu bătrână și tot să cânt, să fiu eventual Cher. O să cânt stilul R&B, soul, jazz”, a mărturisit Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare provocare a fost să mă mențin. Ce a urmat după piesa Memories, care a fost un noroc, am fost eu. Cel mai greu pentru un artist este să rămână în lumina reflectoarelor după un hit mare”, a mai povestit cântăreața.

S-a lansat la vârsta de 14 ani

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A rupt toate topurile în urmă cu 7 ani, cu piesa „Memories”, iar de atunci este un nume prezent constant în toate charturile de la noi.

ADVERTISEMENT

După succesul din 2013 au urmat alte hituri la fel de cunoscute precum „Vara mea”, „Phenomeno”, „Fata naivă” sau „Dansează amândoi”.

Înainte de a se lansa, tânăra a fost refuzată de multe case de discuri din cauza vârstei (14 ani) și a stilului pe care îl aborda: „Eu mi-am dorit de mult timp, înainte am mai încercat, toată lumea îmi spunea că sunt mică, sunt mică, voiam să depășesc chestia asta. În America se putea și la noi nu. Și am reușit până la urmă. După părerea mea nu conta, eu voiam să cânt și atâta tot și oamenii să-mi asculte muzica” (Prima TV).

 

ADVERTISEMENT
Tags: