Life

Nicole Cherry are o apăsare pe suflet: „Nu poți să zici că mamele nu sunt îndeajuns de mame dacă nu fac asta”

Nicole Cherry și-a prezentat noua melodie, ocazie cu care a vorbit despre cum este să fie mamă și care este lucrul de care s-a lovit cel mai des ca reproș încă dinainte să nască.
05.04.2022 | 16:32
Nicole Cherry are o apasare pe suflet Nu poti sa zici ca mamele nu sunt indeajuns de mame daca nu fac asta
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a devenit mamă la sfârșitul lunii noiembrie 2021 și, chiar dacă era complet nepregătită pentru noul rol al vieții sale, vedeta susține că se descurcă foarte bine.

Nicole Cherry, mamă cu normă întreagă de mai bine de 4 luni

Anastasia, venită pe lume pe 27 noiembrie 2021, îi ocupă cea mai mare a timpului interpretei de muzică dance de la noi, iar asta o bucură foarte tare.

ADVERTISEMENT

Viața artistei se poate rezuma la doar două cuvinte după ce fata ei a venit pe lume: muzică și Anastasia.

Cântăreața a mărturisit la Teo Show că nu are niciun fel de panică în ceea ce o privește pe minunăția din viața ei, ba chiar că mama ei este uneori mai preocupată când vine vorba de bebelușă. Teo Trandafir a întrebat-o pe cântăreața în vârstă de 23 de ani dacă alăptează, iar aceasta a spus că nu, fiica ei trecând pe lapte praf.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Nicole a spus că a fost extrem de presată în legătură cu alăptarea. A primit tot felul de sfaturi din stânga și din dreapta, ca și cum rolul de mamă s-ar rezuma doar la asta.

„Am alăptat-o, dar apoi nu. Noi, mamele, de-a lungul sarcinii, mereu ne punem problema asta: să am lapte, să fie totul ok. Și oamenii au făcut o presiune pe întrebarea asta. De multe ori, parcă ești neputincios dacă nu ai și nu poți să faci asta. Nu poți să zici că mamele nu sunt îndeajuns de mame dacă nu fac asta”, a declarat Nicole Cherry la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Nicole Cherry, alături de fetița ei, Anastasia, în ziua când aceasta a împlinit 4 luni. Foto: Instagram

„Nu mai am timp de altceva în afară de Anastasia și muzică”

Pe lângă creșterea fetiței sale, Nicole a spus că își dorește să nășească tot mai mulți copii, căci îi adoră.

„Până la urmă e și cursul normal al vieții. Toate planetele s-au aliniat și suntem fericiți. Sunt mamă, nașă… Îmi plac foarte mult copiii și sunt genul de nașă implicată.

ADVERTISEMENT

Nu mai am timp de altceva în afară de Anastasia și muzică. E o meserie pe care eu o iubesc și nu o simt ca pe o muncă. Anastasia e copilul meu dorit și ne bucurăm de fiecare moment. Parcă ieri am născut, mâine deja vine botezul, apoi face un an…”, a adăugat artista.

Nicole Cherry a reușit să fie din nou în trending pe Youtube cu melodia „Florile tale”, lansată în urmă cu 4 zile. Cântăreața se află pe primul loc în topul de pe rețeaua video de socializare cu aproape un milion de vizualizări.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: