Life

Nicole Cherry, dezvăluiri din culisele Romina, VTM: “Mi s-a confirmat că e un băiat cu bun-simţ”

Nicole Cherry a făcut câteva dezvăluiri din culisele filmului Romina, VTM, în care a jucat alături de alți artiști cunoscuți.
10.01.2023 | 08:23
Nicole Cherry dezvaluiri din culisele Romina VTM Mi sa confirmat ca e un baiat cu bunsimt
Nicole Cherry, dezvăluiri din culisele filmului Romina, VTM. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a vorbit despre filmul Romina, VTM, dar și despre colegii ei de platou. Artista a jucat alături de Bogdan de la Ploiești și de alți cântăreți.

Nicole Cherry, dezvăluiri din culisele filmului Romina, VTM. Ce spune despre Bogdan de la Ploiești

Filmul Romina, VTM a avut premiera în cinematografe pe 2 ianuarie 2023 și a avut succes încă din primele zile. Pe 28 decembrie 2022 a aut loc avanpremiera filmului,.

ADVERTISEMENT

Din distribuția filmului fac parte cântăreți cunoscuți din România, printre care și Nicole Cherry. În film mai joacă și YNY Sebi, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Rareș Mariș. Acesta din urmă este câștigătorul One True Singer.

Nicole Cherry a făcut câteva dezvăluiri din culisele filmului lansat chiar la început de an. Cântăreața a mai jucat și în filmul Legați , apărut în 2022. Astfel, vedeta le-a demonstrat fanilor că se descurcă bine și în postura de actriță.

ADVERTISEMENT

Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan de la Ploiești, pe care îl consideră un om foarte talentat și muncitor. Interpretul de manele a colaborat foarte bine cu echipa filmului.

“Bogdan este un băiat extrem de respectuos și foarte, foarte talentat. Am reușit să îl cunosc și personal, și asta mă bucură foarte mult. Mi s-a confirmat că e un băiat cu bun-simț și foarte muncitor.

ADVERTISEMENT

Extrem de dornic să învețe lucruri noi, și să colaboreze, și să facă o muncă de echipă bună, pentru că, până la urmă, asta este important într-un film.

Să reușim să ne cunoaștem între noi și să livrăm oamenilor de acasă un rezultat final cât se poate de bun și de real.

ADVERTISEMENT

Am înregistrat cu el și Rareș niște piese foarte tari, toate de pe soundtrack-ul filmului Romina, care se bucură de un real succes pe YouTube, pe TikTok și pe toate platformele sociale, și ne bucurăm extrem de mult.

Sperăm să fie filmul și pe măsura feedback-ului pe care îl avem din partea tuturor, pe rețelele de socializare.”, a declarat Nicole Cherry pentru click.ro.

Cum s-a descurcat Nicole Cherry cu fiica ei în perioada filmărilor

La finalul anului 2021, Nicole Cherry a adus pe lume o fetiță, Anastasia. La doar 24 de ani, tânăra este cântăreață și actriță, dar mai ales mamă.

Cu toate că a avut un program foarte încărcat, având și filmările pentru Romina, VTM, dar și proiecte muzicale, artista s-a descurcat foarte bine cu Anastasia. Nicole Cherry reușește să îmbine cu succes viața de mamă cu cea profesională.

Mama ei o ajută cu fetița, lucru care îi salvează foarte mult timp. Micuța Anastasia este foarte atrasă de bunica ei.

“Slavă Domnului că o am pe mama mea, care este în putere și a putut să mă ajute cât se poate de mult cu Anastasia.

Și Anastasia este la fel de atrasă de ea și, cumva, mami a reușit să suplimenteze lipsa mea pe care am avut-o în timpul filmărilor zilele ce am fost plecată.

Bineînțeles că mă bucur că Anastasia, chiar dacă am lipsit câteva zile, a fost la fel de fericită să mă vadă și lipsa mea a făcut să i se facă dor de mine, nu să mă uite.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Nicole Cherry are planuri mari pentru 2023. Artista anunță noi proiecte muzicale și colaborări care speră să fie pe placul publicului.

ADVERTISEMENT
Tags: