Life

Bătaie, în cinema, la Romina VTM: „Ați făcut o grămadă de bani”

Romina VTM, filmul artiștilor din trending-ul românesc, a depășit așteptările pe toate planurile, dar bătaia care a avut loc la cinema depășește imaginația!
05.01.2023 | 11:58
Bataie in cinema la Romina VTM Ati facut o gramada de bani
Ce s-a întâmplat în sălile de cinema unde s-a difuzat Romina VTM. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romina VTM a depășit până și Teambuilding în pre-sale, dar asta nu este singura premieră stabilită de comedia produsă de casa de producție a lui BROmania în colaborare cu Selly. Producția care adună artiștii cei mai cunoscuți din trending-ul românesc a provocat șoc după șoc. Imagini filmate în sălile de cinema din țară au devenit virale în mediul online.

Ce s-a întâmplat în țară după premiera filmului Romina VTM. Sălile de cinema, transformate în ring de box

Romina VTM a fost, poate, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023. Promovat intens încă din vara anului trecut, comedia realizată de casa de producție a lui Matei Dima, în colaborare cu Selly, a adunat unii dintre cei iubiți artiști din trending-ul de pe YouTube-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Tzanca Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Cristina Pucean, Costel Biju, BROmania, sunt doar câteva nume care au convins publicul să-și dorească să vadă despre ce e vorba în producția devenită celebră încă dinainte de lansare.

Și efectul a fost cel scontat, cel puțin pe o parte. Romina VTM a depășit chiar și recordurile stabilite de Teambuilding anul trecut, devenind filmul românesc cu cele mai multe bilete vândute în pre-sale, dar a provocat adevărate controverse. Și, din cinema, nu au lipsit bătăile ca în filme, sau transformarea sălii într-o discotecă de mâna a doua.

ADVERTISEMENT

Cozi imense de oameni s-au creat în cinema-urile din toată țara, dar după ce l-au văzut, mulți au revenit pe internet cu recenzii care nu fac cinste comediei, spre dezamăgirea lui Bogdan de la Ploiești.

@roxanagabrielaa2 #fyp #foryou #rominavtm ♬ original sound – onlyrics

„Când ceva este viral și are foarte mare succes, crește și cantitatea aia de ‘oameni răi’. Romina VTM… Confirmarea că am făcut ce trebuie există. Avem cel mai mare record de intrări în cinema în primele două zile de la lansare.

ADVERTISEMENT

Nu suntem actori, dar nici vreo crimă nu am făcut că am încercat să vă aducem un zâmbet pe buze! Dumnezeu e sus”, a apărat Bogdan de la Ploiești proiectul în care apare, pe TikTok.

Bogdan de la Ploiești a dat startul, fanii l-au urmat

Dar ce au apărut toți acești „oameni răi” de care vorbește artistul?! E posibil să conteze mai puțin  faptul că distribuția nu este formată de actori cu studii în domeniu, ci întâmplările care au avut loc în sălile de film după premiera din 2 ianuarie a peliculei.

ADVERTISEMENT

Startul a fost dat chiar de Bogdan, care la avanpremiera din orașul său natal a transformat cinematograful în sală de concert. A venit cu orchestra și a interpretat manelele de succes care se aud și în Romina VTM.

@alexandra_elena9 Romina VTM din 2 ianuarie în toate cinematografele❤️ @romina.vtm @BogdanDeLaPloiesti @rares @nicolecherry @selly @globalrecords #rominavtm #raresmaris #bogdandelaploiesti #selly #fy #5pasidebine ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

După exemplul lui, mai mulți spectatori s-au distrat pe cinste. O tânără și-a demonstrat talentul la dans chiar în mijlocul sălii, sub ochii și aplauzele celorlalți.

„Când te duci la cinema și nimerești la Han”, se arată în descrierea videoclipului distribuit în mediul online.

@romina.vtm Masa și dansul la #RominaVTM 😅 @ynysebi #tarabanele @BogdanDeLaPloiesti #bdlp #ynysebi ♬ sunet original – ROMINA VTM Movie

Și un băiat a avut parte de momentul lui de glorie. Aflat în ultimul rând, a fost cuprins de ritmul oriental și nimic nu stat în calea distracției.

De la floricele aruncate pe jos la huiduieli și Poliție la Romina VTM

De altfel, mai multe clipuri surprind momentul în care difuzarea Romina VTM este întreruptă de intervenția Poliției, care a oprit o altercație izbucnită din cauza locurilor.

O altă „bătaie” a fost cea cu popcorn. Cei veniți la Romina VTM au aruncat cu floricele de porumb pe jos, lăsând în urma lor un adevărat dezastru, dar Bogdan de la Ploiești a luat, din nou, inițiativa. Cântărețul s-a filmat în timp ce dădea cu mătura.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Iar cei mai nemulțumiți dintre toți au părăsit sala de cinema huiduind filmul pentru care au stat la cele mai mari cozi.

@istrateioana994 Hai ca ati facut o gramada de bani!!! Sala plina !!! #ROMINA VTM V-a placut? #5pasidebine #misiuneatiktok #movie ♬ sunet original – Istrate Ioana

„Hai că ați făcut o grămadă de bani. Sala plină”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT