Life

Câți bani fac Nicole Cherry și Rareș Mariș din muzică? Protagoniștii fenomenului „Romina, VTM” sunt pe val

Nicole Cherry și Rareș sunt vedetele momentului, odată cu lansarea filmului „Romina, VTM”. Câți bani fac cei doi artiști din muzică?
05.01.2023 | 13:30
Cati bani fac Nicole Cherry si Rares Maris din muzica Protagonistii fenomenului Romina VTM sunt pe val
Nicole Cherry și Rareș, protagoniștii filmului „Romina, VTM”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry e în centrul atenției, de data asta în calitate de actriță, Cireșica fiind protagonistă unul film românesc despre care s-a creat multă vâlvă în ultimele zile!

Nicole Cherry face bani din muzică, dar și din vânzarea de haine

Vedeta joacă în pelicula „Romina, VTM” alături de Rareș Mariș, câștigătorul primului sezon al concursului „One True Singer”, difuzat pe HBO MAX.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat unul din marile secrete ale protagonistei din „Romina, VTM”, un secret care are legătură cu banii pe care îi încasează! Nicoleta Janina Popa, pe numele ei, a învățat de când este în showbiz să facă bani. Sumele pe care le produce din muzică nu sunt de ici, de colo.

Potrivit datelor consultate în exclusivitate de FANATIK, Cireșica o duce bine din punct de vedere financiar, dincolo de remunerația primită pentru rolul din „Romina, VTM”. Chiar și fără debutul în actorie, Nicole Cherry se bucură de succes la capitolul bani, iar FANATIK vă prezintă toate cifrele!

ADVERTISEMENT

Cireșica gestionează patru firme, dintre care una a devenit inactivă fiscală, având pierderi destul de mari. Mai precis, Nicole Cherry Events SRL i-a adus în ultimul an fiscal o scădere de 204.809 lei, însă vedeta a făcut bani cu alte două afaceri.

Profituri totale de peste 180.000 de lei

Cu Nicole Cherry Media SRL, de pildă, vedeta din „Romina, VTM” a înregistrat un profit net în ultimul an de 93.507 lei, rulând o cifră de afaceri de 283.955 lei. Firma, înregistrată în sectorul 5 al Capitalei, se ocupă de activități de interpretare artistică (spectacole). Pentru acest IMM Nicole Cherry nu a solicitat din partea statului eliberarea de certificat pentru starea de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Nicole face bani nu doar din spectacole, ci și din comercializarea de haine. Ylla Fashion Shop SRL, o altă firmă patronată de cântăreață, i-a adus un profit 94.750 lei în ultimul an fiscal. Astfel, a realizat o creștere a câștigurilor de 229%. Cifra de afaceri raportată la ANAF cu acest IMM este de 154.006 lei. Artista mai are o firmă, Nicole Cherry Music SRL, înregistrată pe 26 iulie 2022.

La toate aceste sume putem adăuga și banii pe care artista îi obține din vizualizările videoclipurilor sale de pe YouTube. Nu mai vorbim de contractele pe care le are cu diferite mărci pe care le promovează prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Rareș Mariș începe să se miște bine pe YouTube

Nicole Cherry și-a făcut debutul pe marile ecrane pe 2 ianuarie 2023, când a avut loc în cinematografe marea premieră a filmului „Romina, VTM”. În acest film joacă, printre alții, Bogdan de la Ploiești, Tzancă Uraganu, Yny Sebi și Cristina Pucean.

Și Rareș Mariș, partenerul cântăreței în filmul care a detronat producția „Teambuilding”, a început să se descurce destul de bine din punct de vedere financiar. La început de drum pe plan artistic, acesta se bucură deocamdată din veniturile obținute din concerte. Mai bifează diverse colaborări și bani din clipurile de pe YouTube.

Potrivit datelor descoperite de FANATIK, pagina de YouTube a lui Rareș a început să fie una destul de rentabilă. Acesta ar câștiga, în medie, pentru fiecare clip postat pe rețeaua video de socializare unde la 1,700 de dolari. Artistul înregistrează un total de 12 milioane de vizualizări ale pieselor sale. În lei, vorbim de 7.880 de lei pentru fiecare videoclip.

ADVERTISEMENT