Life

Nicoleta Dragne, hărțuită la telefon! Clipe grele pentru vedetă: „Te poate aștepta și la poartă, nu știi”

Nicoleta Dragne a ajuns să fie hărțuită la telefon, care sună încontinuu, zi de zi. Prin ce clipe grele trece vedeta și ce plănuiește să facă.
08.11.2023 | 16:35
Nicoleta Dragne hartuita la telefon Clipe grele pentru vedeta Te poate astepta si la poarta nu stii
Nicoleta Dragne, hărțuită la telefon. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a ajuns să fie hărțuită la telefon! Vedeta de la Insula Iubirii trece prin clipe grele și a ajuns să se teamă.

Nicoleta Dragne, hărțuită la telefon! Clipe grele pentru vedetă

Totul a început pentru Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii după ce și-a pierdut cățelul. Și pentru că un rău nu vine niciodată singur, vedeta a mai pățit ceva.

ADVERTISEMENT

A împrăștiat afișe peste tot și chiar a lăsat numărul pe telefon pe rețelele de socializare în caz că cineva i-a văzut cățelul. Doar că dorința de a-și găsi animalul a făcut-o acum să treacă prin alte clipe grele.

Astfel, mulți bărbați i-au luat numărul de telefon și o sună zilnic pe vedetă. Dar nu pentru a-i comunica informații despre animalul pe care l-a pierdut, ci pentru a o cere în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Alții îi mărturisesc Nicoletei Dragne la telefon cât de mult o iubesc. Vedeta a început să se teamă pentru că este sunată ore în șir de oameni necunoscuți cu intenții dubioase.

Nicoleta Dragne vrea să meargă la poliție

Acum, Nicoleta Dragne este decisă să se ducă la poliție pentru a reclama hărțuirea. Ea se teme că bărbații care o sună o pot aștepta acum în jurul casei și să i se întâmple ce e mai rău.

ADVERTISEMENT

”Sunt persoane care mă sună cu număr ascuns, două ore, este hărțuire deja. Mă voi duce la poliție. Sunt oameni cu probleme psihice. Am răspuns inițial, mă sună și pentru câine, mă sună bărbați că ei mă iubesc, că vor să se însoare sau copii.

De asta o să merg la poliție pentru că mi se pare deplasat să suni de o săptămână. O persoană care sună două ore încontinuu, te poate aștepta și la poartă, nu știi. Nu pot să blochez numerele de telefon”, a mai spus Nicoleta Dragne.

ADVERTISEMENT

Între timp, vedeta nu și-a găsit nici câinele pierdut de mai bine de o săptămână. Cel mai trist este fiul vedetei, pentru că animalul pierdut era cățelul lui Vladimir.

„Dacă ar fi dat mașina peste el, sigur îl vedea cineva. Am pus și o recompensă, e destul de mare, că el valorează mai mult decât orice. Îl am de doi ani, este cățelul lui Vladimir și au crescut împreună”, a spus Nicoleta Dragne la Antena Stars.

ADVERTISEMENT