Life

Magda Ciumac, hărțuită. Fosta soție a lui Tolea Ciumac a ajuns la poliție: ”Las instanța să se ocupe”

Probleme mari pentru Magda Ciumac. Fosta soție a lui Tolea Ciumac spune că este hărțuită și că nu a avut altă alternativă decât să meargă la poliție.
08.03.2023 | 13:46
Magda Ciumac hartuita Fosta sotie a lui Tolea Ciumac a ajuns la politie Las instanta sa se ocupe
Magda Ciumac spune că este hărțuită pe internet. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Magda Ciumac a fost în urmă cu ani buni prezentă în nenumărate emisiuni tv din România. La acel moment, aceasta era căsătorită cu Tolea Ciumac, iar ambii parteneri erau chemați de cele mai multe ori în platoul emisiunii de la OTV, prezentată de Dan Diaconescu.

Magda Ciumac a ajuns la poliție

Au trecut ani buni de atunci, iar Magda Ciumac a dispărut din peisaj. Aceasta părea că are o viață cât se poate de liniștită, alături de un bărbat care o iubește și pe care ea la rândul ei îl apreciază. Magda Ciumac s-a mutat în Italia în urmă cu câțiva ani buni și părea că lucrurile merg bine.

ADVERTISEMENT

Iată însă că ceva s-a întâmplat în ultima vreme, iar femeia este revoltată de ce poate să pățească. Magda Ciumac spune că un bărbat misterios a abordat-o pe internet și s-ar fi legat de trecutul ei și de al fostei soții al actualului ei partener de viață.

Speriată de cele întâmplate. Magda Ciumac spune că orice glumă va costa scump, astfel că femeia a mers direct la poliția și la parchet unde a făcut o plângere și este pregătită să mai revină și cu alta, astfel încât instanța să poată să îl pedepsească pe făptaș.

ADVERTISEMENT

De două săptămâni durează calvarul, povestește Magda Ciumac, care a preferat însă să nu dea numele agresorului și să își pună toată încrederea în autorități, având în vedere gesturile pe care bărbatul respectiv le face de zile bune și care o denigrează.

Magda Ciumac hărțuită pe internet

„Practic de aproximativ două săptămâni a apărut un personaj, nu o să îi dau numele, se ocupă poliția și parchetul de asta, mă hărțuiește, mă denigrează în spațiul public. S-a legat de trecutul meu și de al fostei soții al actualului meu partener. Există sentințe în momentul acesta.

ADVERTISEMENT

Glumele îl vor costa scump. Eu am făcut o plângere la poliție și la parchet. Mâine o să revin cu o altă plângere, este o anchetă în desfășurare. O să las instanța să se ocupe de asta”, a mărturisit Magda Ciumac, la o emisiune tv.

Menționăm faptul că Magda Ciumac formează un cuplu cu un bărbat italian. Acesta este informatician și la rândul său are doi copii, un băiat și o fată. Cei doi sunt împreună de ceva timp, însă spre deosebire de ea, bărbatului nu îi place viața publică, așa că preferă să stea departe de rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Amintim și că pe lângă problemele actuale pe care le are cu individul de pe internet, anterior Magda Ciumac dezvăluia că nu este în relații prea bune nici cu actuala parteneră de viață a fostului său soț Tolea Ciumac. Femeia povestea recent că aceasta ar fi obsedată de ea, ba chiar ar fi și amenințat-o. 

ADVERTISEMENT