Life

Nicoleta Luciu, bombardată cu critici după ultimele intervenții estetice: „Erai așa de frumoasă… Acum te-ai urâțit”

Nicoleta Luciu și-a făcut noi intervenții la față, iar o parte din fani i-au sărit în cap scriindu-i că nu o avantajează noua variantă a chipului ei.
20.06.2021 | 17:20
Nicoleta Luciu bombardata cu critici dupa ultimele interventii estetice Erai asa de frumoasa Acum teai uratit
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a apelat la un lifting facial, iar chipul vedetei arată destul de diferit față de cum o știa toată lumea. Fosta asistentă de televiziune și vedetă Playboy România a postat câteva imagini pe contul personal de Instagram urmate de comentarii extrem de acide.

Vedeta în vârstă de 40 de ani, mamă a patru copii, arată senzațional și este dovada că trecerea timpului te poate întineri. Evident, ai nevoie și de ceva bani mai ales dacă vrei să îți atenuezi ridurile cum a făcut-o ea și să mai păcălești vârsta din buletin cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir, care făcea echipă cu Tanța pe vremuri la PRO TV, a primit o serie de comentarii răutăcioase pe Instagram după ce a arătat rezultatul intervențiilor sale estetice. Oamenii i-au scris de toate, însă bruneta nu a dat curs răutăților lor și i-a ignorat.

Nicoleta Luciu, taxată de fani după ultimele intervenții la nivelul feței

„Gata, te-ai transformat și tu în “mâță”. Păcat, erai asa de frumoasă naturală, acum te-ai urâțit cu operațiile estetice!; Păcat. Arăți ca toate pițipoancele!; Păcat de tine că ți-ai stricat frumusețea; 

ADVERTISEMENT

Ești frumoasă, dar fă ceva cu sprâncenele. Or fi în trend, dar sunt prea groase. Arată urât; Parcă ești altă persoană; Nu mai apela la operațiile estetice ca să fii ca celelalte”, sunt câteva comentarii scrise de fanii nemulțumiți de cum arată acum Nicoleta Luciu.

nicoleta luciu
Așa arată noua Nicoleta Luciu. Foto: Instagram

A apelat la estetician imediat după sarcina cu tripleți

Nu este prima oară când Nicoleta Luciu a apelat la medicul estetician. A mai făcuto pentru a-și conserva frumusețea ori pentru a arăta mai bine. În urmă cu cinci ani, vedeta s-a supus mai multor proceduri.

ADVERTISEMENT

Mamă de tripleți, corpul ei a avut de suferit în urma nașterii spectaculoase. Aceasta a vrut să scape în 2015 de vergeturi și grăsimea în surplus cu care s-a ales după naștere, așa că a apelat la un specialist.

Din cauza oscilațiilor în greutate, și-a implantat silicon de un kilogram și a scăpat de riduri. Întrucât sarcina cu trei copii deodată i-a afectat coloana vertebrală, aceasta a urmat câteva tratamente și pentru durerile de spate.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vrut să scape și de cearcăne și pistruii inestetici cu ajutorul tehnologiei moderne folosite în medicina estetică, notează agențiadepresămondenă.com.

 

ADVERTISEMENT