Life

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani pentru cum s-a afișat pe rețelele sociale: “Mai bine nu postai”

Nicoleta Luciu a fost criticată dur de fani pentru cum a apărut pe rețelele sociale. Internauții au taxat-o pe fosta Miss România.
21.04.2024 | 18:59
Nicoleta Luciu criticata dur de fani pentru cum sa afisat pe retelele sociale Mai bine nu postai
Nicoleta Luciu a fost criticată de fani pentru cum a apărut. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a postat pe rețelele sociale imagini dintr-un unghi care nu o avantajează, motiv pentru care a fost criticată dur de fani. Ce i-au reproșat utilizatorii în secțiunea de comentarii.

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani. Cum s-a afișat pe rețelele sociale

Până acum câțiva ani, Nicoleta Luciu era una dintre prezențele constante de pe micile ecrane, însă s-a retras din lumea televiziunii și se ocupă mai mult de viața de familie.

ADVERTISEMENT

Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține pe fani la curent în legătură cu ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. De asemenea, Nicoleta Luciu nu ezită să dezvăluie transformările estetice pe care și le face.

Acum ceva timp, fosta actriță a dezvăluit cum a reușit să scape de 30 de kilograme în timp record. Aceasta are un regim foarte strict, pe care are grijă să-l respecte pentru a se putea menține în formă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a făcut și câteva intervenții estetice la nivelul feței. Aceasta a scăpat de riduri, are buzele mai pline, iar pomeții sunt mai proeminenți.

Cu toate acestea, fanii i-au lăsat câteva comentarii vedetei după ce aceasta s-a filmat într-o ipostază care nu a pus-o într-o lumină tocmai bună.

ADVERTISEMENT

“Vai, cum vă puteți schimonosi cu intervențiile voastre”, “Nicoleta Luciu no more luciu”, “Sprâncene oribile”, “Mai bine nu postai…”, “Mai frumoasă și naturală înainte, îmi plăcea mai mult”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postările vedetei.

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu a fost criticată de fani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească peste 30 de kilograme în doar 45 de zile

Nicoleta Luciu are grijă de silueta ei, motiv pentru care urmează o dietă strictă. Aceasta a reușit să slăbească 35 de kilograme în 45 de zile, după ce a consumat câteva alimente care sunt la îndemâna multor persoane.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta Miss România 1999 consumă mereu supă de pui și compot de mere. Aceste alimente sunt recomandate doar femeilor sănătoase. După ce a născut, aceasta a făcut tot posibilul să-și recapete silueta.

De asemenea, Nicoleta Luciu are un regim alimentar compus din două etape. Aceasta are 5 mese pe zi și o gustare, care poate fi compusă din batoane fitness.

Fosta actriță își dorește să se mențină tânără cât mai mult timp, motiv pentru care a renunțat la mai multe alimente și a adoptat un stil de viață sănătos.

“Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără. 

Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus”, a spus Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT